Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Česká turistka byla znásilněna v Chorvatsku!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: INT, shp - 
14. července 2009
17:16

Výlet do Chorvatska se pro mladou Češku (16) změnil v noční můru. Turistka z České republiky se v sobotu nad ránem vracela z diskotéky v oblasti Konlave, když ji údajně přepadl a znásilnil Chorvat Svijeto Antunović (39).

"Češka podala na muže trestní oznámení a odjela zpět do České republiky," řekl Blesku český konzul Pavel Bednář z velvyslanectví ve Splitu. Policie muže zadržela a vyšetřuje, zda mladou Češku opravdu znásilnil.

Antunović je v Chorvatsku považován za válečného hrdinu, protože v roce 1991 bránil Dubrovnickou pevnost před útoky srbsko-černohorských vojáků.

katucha ( 2. března 2010 02:21 )

Vůbec nevíte co jde já jsem její kamarádka a ona tam byla se mnou a s její rodinou a vůbec nevíte jak to bylo.. Když nevíte jak to bylo, proč sem pletet vůbec tyhle nesmysly? Chtěla bych vědět kdyby se tohle stalo Vám a pak byste si na internetu četli takovýhle komentáře když sami dobře víte jak to bylo, jak by vám asi bylo hm? chtěla bych to celkem vědět! Tak se do toho laskavě nepleťte!

mabuslunicko ( 15. července 2009 12:54 )

Zajímavé je to, že na znásilnění si vzpomněla po 2 hodinách a ten dotyčný s ní i s celou partou rekreantů z Čech normálně seděl u stolu. Holčička si od něj nechala několik dnů platit panáky a zřejmě se pak bála otěhotnění. Co k tomu říci více? Snad jen to, že pokud se takto chová už v 16, tak až bude starší, tak z ní bude ještě větší sv...

ulla ( 15. července 2009 11:23 )

číst diskuzi, je někdy větší horor než samotný článek. A koukám, že v tomto případě se cítí být povoláni soudit převážně muži. Vždyť je naprosto jedno, jak to vlastně bylo, viník se našel hned, viďte pánové. S vaší schopností jasnovidectví byste se jistě uplatnili jako bezkonkurenční kriminalisté. Není vás na těchto stránkách škoda? Tak, a teď jsem si jistě vysloužila snůšku nadávek a urážek......

drobek ( 14. července 2009 23:19 )

moje stará chce do Žiliny3x nás tam přepadli a ji znásilnili

redtwin ( 14. července 2009 22:51 )

...moje stará tiše závidí

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání