Podle informací Blesk.cz Anastacia vystoupí v Praze i se svou matkou! Již zítra pražskou Tesla Arenu rozezvučí hned dva nezaměnitelné hlasy.

Matka Diane Hurley je známá muzikálová sólistka a herečka v Broadwayském hudebním divadle. Duet matky s dcerou bude výjimečnou událostí. Diane doprovází Anastaciu na koncertním turné pouhých deset dní. S matkou přijede také zpěvaččin bratr, který trpí Downovým syndromem, a podle slov samotné Anastacie se chystá na koncertě natáčet video.

Popová diva má však pro české fanoušky ještě jedno nečekané překvapení. Na koncertě v Praze vystoupí opět s dlouhými vlasy. Kvůli comebackovému albu Heavy Rotation shodila Anastacia svou dlouhou hřívu a nyní vlasy opět prodlužuje. 

Autor: Archív

Hvězdné manýry: Na pokoji chci obrovská zrcadla a svíce!

Anastacia do Prahy dorazí již o den dříve, aby si před koncertem mohla odpočinout. Kvůli dokonalému relaxu má na hotelový personál zcela specifické požadavky. V jejím pokoji musí být speciální multi-regionální DVD pro přehrávání DVD z USA, UK i Evropy, obrovské posuvné zrcadlo a svíčky s vanilkovou vůní! Na vybavení bude dohlížet její sestra, která zpěvačce dělá asistentku.

Hotelový personál nesmí během pobytu zpěvačky v hotelu luxovat v blízkosti jejího pokoje, ani vstupovat dovnitř. Naprostý klid také Anastacia očekává od okolí hotelu, nesmí se tady opravovat žádný dům nebo silnice. Na Anastaciino nerušené pohodlí bude dohlížet její manžel, jenž jí zároveň dělá osobního strážce.

A co si Anastacia přeje doručit pro svůj mlsný jazýček? Coca-colu bez cukru a kofeinu, chipsy Doritos se sýrovou příchutí, čínský set pro přípravu zeleného čaje, balíček bonbonů M&M´s a tyčinky Snickers, Milky Way a Twix.

Nahá Anastacia: Podívejte se na její sexy videoklip

Fotogalerie
8 fotografií