Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

VOLBY 2009: Topolánek napadl Béma!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: bel - 
11. července 2009
06:13

Proč pražský primátor Pavel Bém kandiduje do sněmovny v předčasných podzimních volbách? Vysvětlení nabízí šéf ODS Mirek Topolánek. Bémovi je buď prý na magistrátu horko, nebo chce získat poslaneckou imunitu.

Topolánek si do svého stranického rivala, dvojky pražské kandidátky do sněmovny, v rozhovoru pro magazín Lidových novin s chutí rýpl. „Pavel Bém vzal konečně na sebe nějakou zodpovědnost. Nespekuluji, proč. Do sněmovny chce proto, že ho v Praze nechtějí, nebo proto, že chce imunitu,“ řekl expremiér. Dobrou zprávou podle Topolánka je, že Bém jde do voleb spolu s místopředsedou strany Davidem Vodrážkou.

Předčasné volby 2009: Volební speciál

shadycz ( 17. července 2009 14:48 )

Banda hovad, jak už padlo- mnoho prasat, nebo spíše sviní a málo koryt. jsou to prostě pořádný ***i co vidí jen moc, peníze, nic víc. Proboha proč pobírají prvních 6měsíců při nemocenský 100% platu a když obyčejný člověk marodí týden, dostane 3dny hovno a pak teprv várku sraček. Drzost nejvyšího kalibru.

warumfernet ( 12. července 2009 07:54 )

soudruhovi Bémovi jde hlavně o občana a proto mu chce být co nejvíce užitečný - v parlamentu ( Modrý muňky jsou všechny takový)

jakotunejsem ( 11. července 2009 18:36 )

Prahu už rozprodal a teď bude pokračovat rozprodáváním Česka? Se picnu!

hani ( 11. července 2009 10:50 )

Aby spravne pouzivat psychotropne latky musi byt zkuseny psychiatr. To Pavel Bem spolu s Langerem vsadit Paroubku zkusenou tlumocnice-prostitutku Petru. Paroubek jim vadil. Hned ne. Z Paroubaka udelat polityckou prostitutku. Ktera za oralni sex zradi vsechno. Teto muze dobre vi pravdu za genne psychotropne eleksiry. Maji penize, maji moc aby ten krvavy biznes zastavit. NE, one jako pavouky v senate bit se jeden druheho. Ne zajimaji jejich zajmy ani statu, ani zdravi proste lide, nic. Jenom vlastne ambice a vymstit. Cesko ma normalne chlapy. Kdo ma cest a vernu manzelku. Ne slibuje zlate hory a ne zije z pani P - ktera vlastneruc pouziva kouzelne latky. Kdo ne krade jako vse. Kolik clovek potrebuje? Kdo ne lze. Kdo ne boji se vejce na hlave. Vy jeste ne mutanti jako zabaky. Ne cekajte kdy to s vama stane.

ma-o ( 11. července 2009 08:44 )

Máš pravdu ty i on, bohužel.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa