Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pět mrtvých při srážce vlaku a osobního auta

Vlak usmrtil 5 lidí
Vlak usmrtil 5 lidí  (Autor: ČTK/AP)
Autor: ČTK, jos - 
10. července 2009
08:05

Osobní vlak vezoucí asi 170 cestujících se v noci na dnešek srazil na přejezdu v blízkosti amerického Detroitu s osobním vozidlem. V autě zahynulo všech pět cestujících ve věku od 14 do 21 let. Ve vlaku nebyl nikdo zraněn.

Podle policejního mluvčího Marka Gajeskiho signalizace i závory na přejezdu v době nehody fungovaly. "Zdá se, že patrně objeli závoru a vjeli na koleje," řekl Gajeski.

Nehoda se stala asi 30 kilometrů západně od Detroitu v úseku, kde vlak obvykle přes přejezd projíždí více než stokilometrovou rychlostí. Automobil byl po střetu rozmačkaný a vlak ho před sebou tlačil ještě téměř dva kilometry. Nikdo ve voze neměl šanci přežít. Mezi oběťmi je čtrnáctiletá dívka a čtyři mladíci ve věku od 18 do 21 let.

hani ( 10. července 2009 09:43 )

Ta divka otehotnela nebo ze zkoumavky, nebo pohlavni styk nebyl plny! Jenom poverchny, zustala panenkou. Spermat od zdraveho mladeho chlapa muze vnikat uvnitr vahiny pres panenkovu plenu. Nic nemozneho! Proc musi platit hotel? Reknete, proc jsou ockovani proti rakoviny delozniho cipu je realne, jako pri infekcne nemoce. A rakovina ne muze byt nakazou? Leukemie u krav jsou infekcni nemoc! Proc stejne ne muze byt i pro lide? Milliardy na rakovinu - je odpoved! Ne nase zdravi a zivot jenom miliardy - jsou cena svedomi mediciny. Jeste jedna absurdita mediciny - psychotropne latky v rostlinach, houbach, marihuane a tak. dal. Zname lidstvu tysice rokuv. Proc psychiatri ne mluvi ze psychicke nemoce jsou nakaza genetycka? Proto ze to jsou genetycka zbran pro naivni, duverne lide. Nikoli vycitky svedomi doktori. NIKOLIV! Ktere leci nas za nase penize! Proc medicina muze vse - jenom ne leci? Penize z nebe za nasi nemoce!

Zobrazit celou diskusi