I těm, kteří si zvykli na velkoplošné kreace těžkotonážní lodě ve vodách showbyznysu jménem Halina...

Kypré a unikátní tvary Halinu zřejmě netrápí. Ona je naopak využila k vlastní slávě, založila si na nich fabriku. Image tragicky groteskní ženy, která nosí šestky prsa, měří sto šedesát pět cm a váží 101 kg.
Autor: Foto Blesk - Ladislav Křivan

Pawlowská na letošním Filmovém festivalu vsadila na kombinaci black & white. A udělala to způsobem, který lze vnímat jako čin nesvéprávné nebo ho označit za projev nesoudnosti a nevkusu. A i když Halina umí módu dobře a osobitě uchopit, tak tady naprosto selhala.

Botky na klínu jsou jako vždycky dobré a kabelka Miss Sixty z outfitu nevybočuje, což se nedá říci o plátěném, prošitými sámky ozvláštněném kloboučku. A mimo styl jsou i bižuterní ozdoby – skleněné náušnice a náramek s přívěsky. Tím největším trapasem jsou pak šaty z jemné poloprůsvitné pletáže, jež jsou tak přiléhavé, že vylučují nosit kalhotky.

Fotogalerie
3 fotografie

„Chtěla bych mít její sebevědomí, “ poznamenaly některé ženy na večírku a pevně se chytly paže partnera… „Ona se snad definitivně zbláznila,“ říkali jiní. A já můžu jen konstatovat, že šílené ženy občas dělají šílené věci. A obléknou si šaty, v nichž vystaví všechny své faldy, povolené tělo, tukové závalce. Je jim jedno, že z ramínka leze podprsenka, což na půvabu nepřidá.


Připravuje Halina nový pořad?

Reportérovi Blesk.cz, který ji na párty potkal, Halina pak líčila své zážitky z dovolené v Řecku.

„Byli jsme na Kefalonii a bylo to tak skvělé. Podívejte se, jak jsem se hezky opálila,“ chlubila se moderátorka. Pochytaný řecký bronz byl nejvíce vidět v Halinině dekoltu, který pyšně ukazovala okolí. Důvod, proč se Pawlowská objevila právě na párty České televize, rozhodně nebyl náhodný.

Známá moderátorka totiž už nějaký čas s veřejnoprávní televizí vymýšlí nový typ pořadu, kterým by navázala na svou legendární talk show Banánové rybičky. „Jednu dobu to už vypadalo, že se dohodnem, ale nakonec to padlo. Tak třeba se to povede v budoucnu,“ naznačila Pawlowská.