396603:gallery:true:true

Na plovárně se vždy vzruším

Milý Doktore, rád chodím na plovárny a koukám po opalujících se slečnách. Jak tam tak leží, rozpálené sluncem, nejraději bych si na ně hned lehnul. Mám ale problém. Jakmile vejdu na povárnu, hned se vzruším a je mi to trapné. Janula12

Vzrušený Janulo12, tady je každý rada drahá, jsi tak trochu kozel zahradníkem, ale v tomhle ohledu nejsi zdaleka jediný. Na tohle platí jen studená voda, lehnout si na břicho, nebo nosit nějakou velkou knihu.

Sex ve vodě

Zdravíme, doktore! Zkoušeli jsme s přítelem sex ve vodě (v moři v Chorvatsku), ale nešlo to moc dobře. Je to sice přijemné, ale přítel měl problém se vzrušit. Takonec jsme to nějak udělali, ale přesto mi vrtá hlavou, jestli je to normální. Díky za vtipnou odpověď a jen tak dál, moc mě baví tvé články číst. Petruska

Zvídavá Patruško, vědci dokázali, že ve vodě je sex sice velmi romantický, ale technicky to bývá problém. Příčinou je tlak prostředí, který je ve vodě vetší než na suchu. Proto například onanie ve vodě trvá déle a není tak bouřlivá. Odborně se nazývá Lov perel.

Otěhotním pod hladinou?

Dobrý den. Měli jsme s přitelem sex u něj bazénu. Jaké je riziko otěhotnění? Větší než v posteli? Klarka (19)

Opatrná Klárko, riziko otěhotnění je stejné jako kdekoli jinde, ať v bazénu nebo ve  vodní posteli. Navlékat si ale pod vodu kondom je ale jako sprchovat se v pláštěnce, takže když už pod vodou, tak bez ochrany.