“Ano, jsem nachcípaná,” řekla před dvěma dny Novému Času Zuzana. Přestože je v druhém měsíci těhotenství, cítí se stále dost silná na to, aby pracovala. Oporou je pro ni její partner Vlasta Hájek, který radostnou zprávu o dítěti okomentoval takto: “Ano, je to pravda, čekáme sviště.”

Zuzanu ale i přes veškerou opatrnost trápí alergie, kterou trpí od dětství a kterou v jejím organismu znovu vyvolalo právě těhotenství. “Alergie mi způsobuje problémy s dýcháním. V sobotu jsem se začal dusit, tak mě Vlastík odvezl na pohotovost, kde mi píchli injekci,” svěřila se Belohorcová serveru Super.cz. “Od narození jsem silný alergik, stále mám u sebe léky, ale teď je to skutečně hrozné,“ dodala moderátorka.

Zuzana Belohorcová a Vlasta Hájek
Autor: Blesk - Jindřich Starý


Čtěte také: Zuzana Belohorcová: Jsem těhotná


Podle známých tráví bývalá učitelka sexu v těchto dnech většinu času doma a okolo postele má hromadu kapesníků. Kvůli alergii jí totiž pořád teče z nosu.

“Sami slyšíte, že nejsem úplně v pořádku,” potvrdila v pondělí moderátorka, Novému Času, který ji přistihl na večírku. Zdržela se tam ale jen chvilku a vzorně si šla lehnout do postele.

Belohorcová je velmi pověrčivá a o svém dítěti se nechce bavit až do doby, kdy bude všechno stoprocentně jisté. “První tři měsíce bývají nejtěžší, takže to nechci zakřiknout. A hlavně nemám ani ještě hotová všechna vyšetření,” dodala.

Belohorcová se svým přítelem Vlastou Hájkem svatbu zatím neplánuje, jsou šťastní s tím, jak to je. Podle Zuzany je obchod, který spolu provozují, větším závazkem než manželství. Pro super.cz majitel Caffeterie dokonce prozradil, jak se bude dítě jmenovat. “Když to bude chlapec, pojmenujeme ho Enzo, když holčička, tak se bude jmenovat Modena,” tvrdí Hájek, kterého při výběru jmen inspirovaly typy jeho oblíbeného sporťáku Ferrari.