Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Matka čtyř dětí přemohla rakovinu a v loterii vyhrála miliony!

Nicky Cusack (43)
Nicky Cusack (43)  (Autor: thewestcountry)
Autor: INT, val - 
7. července 2009
11:50

Když jí doktoři oznámili, že vyhrála boj s rakovinou prsu, cítila se Nicky Cusack (43), jako kdyby právě získala tu nejvyšší možnou částku v loterii. Neuběhlo dlouho a ten pocit skutečně zažila!

Svobodná matka, která od dubna prodělala dvě operace, protože jí doktoři našli nádor na hrudníku, si ve středu připadala jako v říši snů. Vyhrála totiž 2,5 milionu liber (cca 75 milionů Kč).

Nicky si stále prochází léčbou a dochází na chemoterapie a radioléčby. Jako určitou satisfakci může vnímat tuto výhru, za kterou si po zotavení může vyrazit na dlouhou a luxusní dovolenou.

Přesto jejím největším snem stále zůstává, vrátit se k práci do supermarketu Asda, kde pracovala v oddělení hudby a filmu.

“Od ledna mám pouze smůlu, bylo to strašných 6 měsíců, ale v posledních dnech se vše obrací k lepšímu,” řekla dojatá Cusack.

Pracovnice v obchodu v městečku Swindon a měla skutečně těžký a smolný půl rok. V lednu se nejprve snažila ochránit své děti před smečkou psů, načež ti ji krutě a velmi vážně pokousali. Poté ji doktoři diagnistikovali rakovinu prsu a musela podstoupit dvě operace, aby byl nádor stoprocentně odstraněn.

Nicky Cusack (43), matka čtyř dětí, která nejprve překonala rakovinu a poté v loterii vyhrála 75 milionů korun. Nicky Cusack (43), matka čtyř dětí, která nejprve překonala rakovinu a poté v loterii vyhrála 75 milionů korun. | thewestcountry

Paní Cusack má už vše naplánované. Nejdříve chce dokončit léčení, poté si udělat se svojí rodinou zaslouženou dovolenou a nakonec se vrátit zpět do svého zaměstnání.

“Jsem šťastná, protože nemoc jsem snad překonala, ale stále je přede mnou dlouhá cesta,“ uvedla statečná matka.

“Následujících několik měsíců chemoterapie bude hotové peklo,“ dodala smutně.

“Byl to jeden velký boj – vyžadovalo to nesmírné úsilí celé mé rodiny a přátel, kteří mi se vším pomáhali. Po operaci jsem nemohla řídit, ani například zvednout konvici, abych si udělala čaj.”

“Jako svobodná matka jsem samozřejmě pro děti chtěla maximum, zajistit jim bezpečí a pohodu, a tak jsem se dost zadlužila. Je tedy příjemné, že výhrou budu moci splatit všechny dluhy a také přispět nějakou částku nemocnici.”

Nicky se o výhře bezmála 80 milionů korun dozvěděla až druhý den ráno.

“Četla jsem první dvě čísla nahlas svojí dceři Jade a ona řekla, že jsem vyhrála 10 liber. Když jsem si uvědomila, že sedí všechna čísla, nemohly jsme tomu uvěřit,” uvedla šťastná výherkyně.

“Hned jsem volala své nejstarší dceři, která reagovala, že si z ní děláme určitě srandu. Ale když čísla překontrolovala, tak celá šťastná byla v šoku.”

Paní Cusack má 4 děti – Kelly (21), Jade (15), Mark (14) a voják Adam (20), který pracuje pro Royal Logistics (společnost zajišťující logistiku pro britskou armádu) a minulý rok se vrátil z půlročního pobytu v Iráku.

Navzdory výhře, je Nicky Cusack rozhodnuta vrátit se zpět k její staré práci ve Swindonu.

“Lidé si možná řeknou, že jsem šílená, vracet se do práce, ale já se potřebuji vrátit k normálu. Svoji práci miluji. Být doma na nemocenské a nic nedělat je hrozné, už se těším zpět do práce,” vyjádřila se matka čtyř dětí.

Paní Cusacks o výhře řekla zbytku své rodině na pondělní oslavě svého otce Las Slada, který slavil 70. narozeniny.

“Já jí to z celého srdce přeji a doufám, že to Nicky přinese štěstí. Ona si to zaslouží,” řekl její otec.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

hani ( 7. července 2009 21:10 )

Rakovina infekcni genetycka nemoc - genetiky to vi! Ne mohou ne vi jak to reknut pacientum. Moc boji. Zapchaji do psichusek. Jsem ne mam ani zdravotky, ani peniz. A mam nekolik ockovani proti rakoviny - jako laboratorni krysa. Vim co rikam. Je mi lito ze ne leci lide. Ne chteji ztracet velke penize a povolani. Na lecbu a chimioterapii potrebujete moc zdravi. Preji vam to.

benicek10 ( 7. července 2009 19:11 )

Vy jste taky snad všude :-Když víte co je rakovina tak taky máte po ruce lék?!Bláboly na těhotnou paní Paroubkovou mě vytočily ale tyhle kecy ještě víc.Zakukli se hade a už neškod!!! |

benicek10 ( 7. července 2009 18:02 )

Hned zítra si jdu vsadit! Jsem onkolog.pacitent jako paní výherkyně.Dvě operace,ozařování - čeká mě tunel a pak se uvidí co dál! Ale být nemocnej a chudej jako já je pech.Vítězství nad rakovinou není nikdy na tutovku a ty peníze ji moc přeji!!!

hani ( 7. července 2009 16:46 )

Rakovina jsou infekcni nakaza. Genetycka. Jsou dobre penize pro chytre lide. Nebo nestestne. Proc leukemije u krav jsou infekce? Proc mate ockovani proti rakoviny delozniho cipku? Lecba muze byt jednoducha - ne jist infekce! Kolik peniz ztrati lekari! To je odpoved! Velke penize od statu na lecbu! Jako genetycka nemoc vymsti vsem - hracky se zakonami genetiky jsou smrt. Pro bodoucnost a deti.

mejsehezky ( 7. července 2009 12:25 )

vítězství je to nad rakovinou.. i když, proč si nepřiznat, nějaká ta kačka by se hodila

Zobrazit celou diskusi