Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Policie hledá čtrnáctiletou Patricii

Patricie Pechová
Patricie Pechová  (Autor: Foto - PČR)
Autor: ČTK, jos - 
6. července 2009
17:28

Policie v Plzni pátrá už tři dny po čtrnáctileté Patricii Pechové, která byla naposledy spatřena v pátek dopoledne v Bzenecké ulici

Zatím není jasné, kam a proč dívka zmizela, řekla mluvčí krajské policie Jana Václavová.

Podle otce pohřešované měla být oblečena do modrých džínů, bílého nebo červeného trika, měla mít černou koženou kabelku a černé boty do špičky na podpatku. "Dívka je asi 165 cm vysoká, štíhlé postavy, váží kolem 50 kilo a má tmavé kaštanové vlasy a zelenohnědé oči," uvedla mluvčí.

Policie žádá při pátrání po dívce o pomoc veřejnost. Pokud někdo může podat informaci, která by pomohla s jejím nalezením, může se obrátit na policejní oddělení Plzeň - Vinice, na telefonní číslo 974 325 397, nebo bezplatnou linku 158!

hani ( 6. července 2009 19:14 )

Deti, dospelych, a z nych cykan? Kde muzu podivat se takovu informace? Nemocne bohate lide potrebuji nahradni dily - ledviny, jatra, srdce, kuzi a vse. Takova jsou realita cerneho trhu z lidskyma oghanamy. V Rusku bez jakekoliv stopy zmizi 15 000 lide kazderocne. Hnusny biznes. Jenom kdo a jak dela bahatym nemocnymy jejich ledviny? Cizimy genamy, nejake zvire. Z vteriny kdy lekari zacaly presazeni - zacal si i krvavy biznes. Policie pro to malo mluvi. Drogy, obchodovani lidmy, prostitucie, nelegaly, a dost. Genetycke latky obsahuji geny anestezie, ktere i umoznuje presazeni. Vy i ne podezirate na jake nahradni dily rozebiraji patologoanatomy zemrelych v nemocnicich. Legalni sykovny biznes. Nic vic. V nem. Bohunice to jsou - i zabiju, i rozebirou. Pro nej clovek nikdo. Kdo zemrelemu divat se uvnitr? V Rusku lidezemrou doma - lekaruv biji za smrt v nemocnice. Proto zmizi tak moc zdravych a mladych.

anasyi ( 6. července 2009 17:46 )

a maminka ji nepohresuje?

Zobrazit celou diskusi