Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Čunek sponzory neláká

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: kb - 
7. července 2009
05:00

Původně bylo natáčení filmu o kontroverzním politikovi Jiří Čunkovi (50) naplánované už na letošní léto, kvůli nedostatku peněz se však odkládá. „Zatím stále hledáme sponzory,“ stěžuje si scenárista Radim Procházka.

Nad budoucností filmu visí otazníky, jediné, co má režisér Robert Sedláček (Pravidla lži) v rukou, je scénář. Přesto filmaři neztrácejí optimismus, snímek chtějí nabídnout i v kině. A rok 2010 jako datum dokončení filmu posunout zatím také nechtějí.

A kdože si zahraje hlavní roli? „Prozatím je to tajemství. Prozradit mohu, že to bude známá osobnost,“ řekl Blesk.cz Procházka. Už dříve se spekulovalo, že Čunka by mohl hrát Tomáš Hanák a že sám Čunek v nadsázce uvedl, že by si přál, aby ho zahrál francouzský herec Jean-Paul Belmondo.

587587 ( 7. července 2009 08:51 )

komedie, pokud zase bude vysvětlovat ty dvě občanky . I když o něm to vlastně spíše bude tragikomedie ...

gogo ( 7. července 2009 06:59 )

Čunek nám názorně předvedl v jakém politickém marasmu se náš stát nachází, jak zkorumpovanou máme policii i justiční aparát. A jaké bezpáteřné máme politiky. A že nezvítězí u nás nikdy pravda, ale lež a drzost !!!Čunek je prorotypem absolutně bezcharakterního člověka na kterého je škoda času. Jedině na jeho soud. Který však nikdy nebude.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa