Lucie Talmanová za pár týdnů oslaví 42. narozeniny. Je zažité, že se o věku u dam nemluví, ale v případě Lucie Talmanové se nejedná o prohřešek proti jakýmsi společenským konvencím, ale naopak o nahrávku na smeč komplimentem.

Speciál Karlovy Vary

Je totiž jen málo žen, které se po čtyřicítce, po jednom dítěti a bez zjevné plastiky prsou odváží vystoupit na veřejnost bez podprsenky pod lehounkými šaty. Lucie Talmanová s tím problém rozhodně nemá! Že se Mirek Topolánek vedle téhle ženy umí mnohdy odvázat více, než by se slušelo, pak není divu.

Fotogalerie
1 fotografie

Módní festivalová policie s Františkou

Karlovarský festival je pro dámy skvělou příležitostí předvést se v tom nejlepším, nejdražším, nejluxusnějším, nejsvůdnějším apod. modelu. Ačkoli Lucie letos zvolila střihově podobné šaty jako loni, nikdo jí to vytknout nemůže. Vypadala úžasně, působila dokonce ještě štíhleji než před rokem.

Topolánek s Talmanovou utekli ze zahájení festivalu: Víme, kam...

Ale především, což ocenili zejména přítomní pánové, ani letos si pod své šaty neoblékla podprsenku. Velký výstřih, který měla Talmanová na zádech, dokonce poodhalil dosud jen tušené. Rafinované šaty na(ne)štěstí Lucii nezradily, a tak opravdu ukázala jen tolik, co doopravdy chtěla. Verdikt zní: Lucie, povedené!