Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Čínské úřady: Berou rodičům dcery!

Zabavené čínské děti teď adoptují rodiče v Evropě nebo USA
Zabavené čínské děti teď adoptují rodiče v Evropě nebo USA  (Autor: scom)
Autor: hof - 
4. července 2009
05:20

Neuvěřitelnou bolest prožívá mnoho rodičů v komunistické Číně. Úřady jim odebraly několik desítek holčiček a prodaly je k adopcím do USA a evropských zemí.

Čínský zákon totiž povoluje rodinám ve městech pouze jedno dítě, vesničané mohou mít potomky dva. Podle BBC byly dětem zfalšovány doklady a byly prodány po 3000 dolarech, tedy asi za 55 tisíc korun. O děti přišli ti rodiče, kteří nemohli zaplatit vysoké pokuty za to, že jich měli příliš mnoho.

carodej ( 7. července 2009 09:24 )

toto měla být reakce na přísvěvek HANI - tý ubohý krávy, nevím proč se mi to nenapsalo pod ní, kdytž jsem klikla na reagovat...

carodej ( 7. července 2009 09:23 )

Táhni odsud z naší republiky do tý svý posraný, někde v Asii. A opovaž se ještě jednou hanit čechy a český geny. Ty jsi ubohá sračka z východu a akorát nám, českým genům, v naší zemi zacláníš. Nikdo tě sem nezval, tak si klidně sbal svý saky paky a táhni do tý žumpy, ze který si vylezla do civilizovanýho světa. A radši nepřispívej a nech se vyšetřit na psychiatrii, třeba ti tam pomůžou dát se trochu dohromady a nepsat takový píčoviny. A neser!!!!!

mikelle ( 5. července 2009 05:29 )

Hani, Ty me vazne bavis. Nevahala jsem a vyjela jsem si vsechny diskuze s Tebou. No ti povim, to je mazec. Odkud vlastne jsi? Z Ukrajiny, Asie nebo z Bananovy Republiky? Z Cech urcite ne, kdyz vidim Tvoji cestinu. Kdoze Te sem prsk? Uz ted se tesim na dalsi prispevky od Tebe, protoze se zarucene zasmeju.

sarahpentium ( 4. července 2009 16:45 )

V Číně jsem byla a je pravda, že za druhé a další dítě se platí "pokuta". Ale o prodeji dětí do Evropy jsem teda neslyšela nic...

anasyi ( 4. července 2009 13:23 )

takze je lepsi ty deti nacpat do squootu,certe?

Zobrazit celou diskusi