Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Paroubková se omluvy nedočká, rozhodl její "sexy mozek"!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ČTK, val - 
3. července 2009
11:07

Pražský městský soud v pátek rozhodl o tom, že týdeník Mladá fronta Plus se nemusí omluvit manželce šéfa ČSSD Petře Paroubkové za karikaturu, kterou loni otiskl! Soud žalobu zamítl. Paroubková musí navíc zaplatit náklady soudního řízení.

Karikatura znázorňovala Paroubkovou při pohlavním styku s manželem, připojený článek zesměšňoval nápad žalobkyně uspořádat sbírku kvůli stavbě Národní knihovny.

Soudkyně Dagmar Stamidisová uvedla, že Paroubková neprokázala, jakým způsobem zasáhla karikatura do jejích osobnostních práv. Paroubková se prý nemůže podobným věcem divit, když například její výraz "sexy mozek", který použila v souvislosti se svým mužem, vstoupil do povědomí a je obecně známý.

hani ( 3. července 2009 17:32 )

Vsechne socdemaky maji dopis ze pani P byvala prostitutka a vydelavala dobre penize z pomoci psychotropne latek - ne chteji na to dat stiznost! To nejsou urazka! Hostry humor jeji ne zasmisnil. Paroubka taky ne moc zasmisnilo kdy pochopil ze byl znasilnen puvabnou blondatkou. Bezna vec pro sexy mozek. Mrtvi hanby ne maji - jako teti darebaky.

evolucius ( 3. července 2009 16:09 )

...chorobného sudičství zavinil,že někdo,kdo se jinak stále dere před kamery a fotografy,náhle neunesl trochu ostřejší popíchnutí,a jal se soudit proti humoru...v zemi,kde kdejaký lotr se naučil, žalovat dříve než bude sám žalován...to naštěstí neprošlo,neboť soudy jsou asi už přehlceny žalobami našich "politiků"na sebe navzájem...

oldedek ( 3. července 2009 13:41 )

Paní Paroubková, kdyby jste se Váš muž zřekl společně s panem Rathem kandidatury, to by jste koukala jak by ČSSD lidi volili - ale za to vám ta strana nestojí - že jo ?!? To by jste viděla jak by Vás Jirka měl čas obšťastňovat - třeba každý týden - zkuste mu to poradit - "von na Vás určitě dá, co ?!?"

logicky ( 3. července 2009 13:37 )

Miluje jeho sexy mozek, tak si koledovala, až dokoledovala! Sama je ubohá,chová se stejně jako Pá roubek

paralenka ( 3. července 2009 13:15 )

takovou karikaturu bych taky nevydýchala.Nechápu,proč tu paní napadáte.Jestli se Paroubek chová jako trotl,ještě to nemusí odskákat ona.Jo,sexy mozek,a co asi měla říct,když si brala škaredýho starýho chlapa?Že třeba pro prachy nebo zviditelnění?Třeba ho i má ráda,kdo ví.Ale kydat na ni je dost ubohé.

Zobrazit celou diskusi