Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

'Erotický skandál': Laškovala se žákem, teď přišla o práci

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: en.wikipedia.org)
Autor: Jiří Čada - 
3. července 2009
05:00

O práci přišla učitelka (29) v základní škole v Okříškách na Třebíčsku. Se svým dnes již bývalým žákem (15) z deváté třídy si totiž vyměňovala více než důvěrné esemesky.

Vedení školy na 'erotický skandál' upozornili koncem června rodiče deváťáka. Blesk pak na podivný vztah žáka a jeho učitelky upozornil zdroj ze školy.

„To bříško jsem ukazovala jen pro tebe,“ koketovala například učitelka se svým žákem po mobilu. Narážela tak na odvážné oblečení, které měla při vyučování na sobě. Je přitom pouhé tři měsíce po svatbě.

Případ minulý týden začali vyšetřovat třebíč ští kriminalisté. „Prověřili několik SMS zpráv a dál případ vyšetřovat nebudou. Trestný čin ani přestupek totiž nikdo nespáchal,“ uvedla včera stručně mluvčí třebíčských policistů Marcela Lavická.

Přestože kriminalisté nezjistili, že by oba protagonisté školního románku navázali fyzický vztah, učitelka dostala 'padáka' za profesní selhání. Ředitelka školy Marie Böhmová odmítla včera opět k ožehavé záležitosti cokoli říci. Když skandál vypukl, poznamenala pouze, že záležitost vyšetřuje také vedení školy. „Prosím vás, co z toho děláte, vyměnili si mezi sebou pár esemesek a to je všechno,“ zlehčovala tehdy situaci před zraky několika starších žáků jedna z učitelek.

„Pochopitelně to není typické jednání učitelky. Přesto znám případy, kdy mladé, často znuděné ženy hledají v životě něco nového,“ podotkl k případu jihlavský psychiatr Miroslav Skačáni.

akrapaz ( 3. července 2009 14:05 )

Člověk už ani nesmí mít v dnešní době nikoho rád, aby nebyl za to potrestanej. Českej humus prvotřídní. Od 15-ti let kluci můžou souložit, každej ví, že to nemá jen na chc....ní! A učitelka je taky jenom ženská a tady se z toho dělají skandály. Jděte do p....le!

cartea ( 3. července 2009 08:21 )

Ty jsi teda fakt magor! Takovýdle kecy... je mi tě líto

gogo ( 3. července 2009 07:59 )

Vážení voliči ! Zde se vám pravě předvedl v plné parádě člen ODS. Pokud budete volit ODS, bude možná sedět v některém z ministerských křesel. A že vám všem to osladí, tím si můžete být jisti !

petr777 ( 3. července 2009 07:37 )

No tak nezáviď, lepší erotika, než bejt takovej č.urak jako ty.

petr11 ( 3. července 2009 07:02 )

Ať se dá k ODS. Tam jsou na erotiku machři!!

Zobrazit celou diskusi