Čtěte: Speciál Karlovy Vary

44. ročník filmových Varů

V pátek večer bude slavnostně zahájen 44. ročník mezinárodního filmového festivalu. Připravujeme pro vás online přenos z ‚červeného koberce‘, tedy z příchodů hvězd na oficiální začátek.

Hlavními hvězdami festivalu jsou Miloš Forman, Antonio Banderas, John Malkovich, Isabell Huppert.

Zahajovací show bude opět v režii bratrů Cabanových.

Na festivalu bude promítnuto celkem 234 snímků. Více než čtvrtina z nich bude mít ve Varech svou světovou premiéru.

Desetina vstupenek byla poprvé nabídnuta v internetovém předprodeji. Lísky byly vyprodány během několika hodin.

Filmy se budou promítat na devíti místech.

V hlavní festivalové soutěži se bude o křišťálový globus ucházet 14 snímků. Český zástupce mezi nimi není žádný.

Naopak na karlovarském filmovém festivalu jsou celí šťastní, že se jim tam nebude vtírat host, vyvolávající rvačky.

Zatímco Agátina nová láska snáší všechny modelčiny výstřednosti s růžovými brýlemi začínajícího vztahu, jinde pro její chování pochopení nemají. Na mezinárodním filmovém festivalu, který dnes začíná v Karlových Varech, už ji nechtějí ani vidět. Důvod? Místo aby se v médiích objevovali hollywoodské star a světoví filmaři, jejich místo uzurpuje kontroverzní modelka. Ta se tady před dvěma roky dokonce poprala tak, že její tělo bylo samá modřina. A o rok dříve ji pro změnu fotoreportéři zastihli, jak zvrací u auta.

I s takovou ovšem Agátu zbožňuje její nový chlapec. Podle informací Blesku se jedná o mladíka, pocházejícího z velmi zámožné rodiny. Mladý boháč má slabost jak pro modelky, tak i pro rychlá auta. Má sportovní vůz Audi A8 a luxusní byt na pražském Smíchově, který dostal od rodičů. Agáta s Matoušem mají hodně společného. Milují život na vysoké noze a ani jeden na škole nebyl žádný Einstein. „Ve škole to hodně fláká. Z matematiky propadl a co jde, to se snaží opsat,“ prozradila Blesku Matoušova spolužačka ze soukromé Vysoké anglo-americké školy, kde školné činí 90 tisíc korun ročně.

 

360104:gallery:true:true

Matouš a jeho Audi A8