Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Našli jsme dva dvojníky prezidenta Klause!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: efk - 
30. června 2009
15:03

Soutěž Blesk.cz o dvojníky celebrit má hned dva nové kapitální úlovky. Přihlásilo se nám totiž hned duo dvojníků samotného prezidenta Václava Klause. A rozeznat je od originálu by byl asi pořádný oříšek i pro paní prezidentovou.

První dvojník prezidenta Klause Jiří Kotouč se svou podobou s prvním mužem republiky už vcelku dobře znám. „Jsem asi nejznámější dvojník pana prezidenta a přiznám se, že jsem na to docela pyšný,“ přiznal se Kotouč.

Galerii všech dvojníků najdete ZDE!

Čtenářka Monika Reichlová nám ale poslala jiného Klausova dvojníka, který může být pro Kotouče pořádnou konkurencí. Jeho podoba s prezidentem republiky je totiž také hodně vysoká.

„Posílám vám dvojníka pana Klause. Myslím si, že jejich vzájemná vizuální shoda je na první pohled patrná,“ dodala naše čtenářka. Nové dva úlovky v naší galerii dvojníků by ovšem zřejmě pořádně zamotali hlavu i samotné paní prezidentové. Ta podoba je totiž opravdu téměř dokonalá.

Máte i vy ve svém okolí někoho, kdo je nápadně podobný nějaké slavné osobnosti. Neváhejte a zašlete nám hned jeho fotku. Bude zařazen do naší soutěže a nejlepší dvojníky odměníme.

Snímky dvojníků posílejte na: online@blesk.cz

drobek ( 1. července 2009 19:37 )

oldedek ( 1. července 2009 10:02 )

Myslím, že kdyby mi Pán Bůh měl s někým nadělit podobu, tak raději s orangutánem Pepou z pražské zoo, než s Klausem... Za tak profláklej ksicht bych se moc styděl...

jarypadlo ( 1. července 2009 01:58 )

Jeden Klaus-soudruh neomylnej fuckt stačí.A dvojníci jsou taky homogej???

gogo ( 30. června 2009 22:04 )

A pokud budu chtít vidět jeho dvojníka, tak mi stačí pár skleniček ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa