SPECIÁL MICHAEL JACKSON (+50): Vše o jeho životě a smrti..

Michael Jackson po sobě zanechal tři děti - Prince (12), Paris Katherinu (11) a Prince Michaela II (7). A právě pro ně údajně své tajné písně napsal. Uvedl to Ian Halperin, autor Jacksonova životopisného příběhu Unmasked, The Michael Jackson Story.

Jackson tyto písně vydat neplánoval, je však možné, že na veřejnost přece jen proniknou. Mohly by se jimi totiž splatit obrovské dluhy, které po sobě zpěvák zanechal.

Hrabivá rodina se ptá: Kam schoval Michael peníze? Čtěte zde!

Po Jacksonově tvorbě je teď obrovská poptávka. Výběrové album s nejlepšími hity americké popové hvězdy s názvem Number Ones se stalo v Británii nejprodávanějším albem. Po zpěvákově nenadálém čtvrtečním skonu se mezi dvacítku nejúspěšnějších vyšplhalo pět jeho alb, píše agentura Reuters.

Fotogalerie
2 fotografie

Podle britské společnosti Official Charts Company, která hitparádu každý týden sestavuje, Number Ones prudce vystoupalo do jejího čela ze 121. místa, které obsadilo minulý týden. Mezi dvacítku nejprodávanějších znovu pronikla také Jacksonova alba Thriller, King of Pop, Off the Wall and The Essential.

Jacksonova tvář byla po odlíčení plná jizev, více zde!