Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Pomatená žena uvařila dceři polévku z mužské hlavy!

10. Vlijeme sušené houby, které jsme předtím přibližně dvacet minut povařili
10. Vlijeme sušené houby, které jsme předtím přibližně dvacet minut povařili  (Autor: Nedělní Blesk - Tomáš Vrbenský)
Autor: Famous, val - 
28. června 2009
10:28

Penisy různých zvířat, syrový opičí mozek či pečený pes, to jsou jen některé z kulinářských podivuhodností čínské kuchyně. Ovšem v komunistické Číně se přenáší také z generace na generaci celá řada bizarních léčebných receptů se zcela pochybnou účinností. Mezi ně patří i polévka z mužské hlavy.

Cung-siou Linová věřila, že pokud své dceři uvaří polévku z mužské hlavy, tak jí pomůže zbavit se vážné psychické choroby.

O receptu se doslechla v roce 2008 a ihned se svým manželem začala pátrat po tom, jak se k nějaké hlavě muže dostat. Využila pomoci muže, který v prosinci téhož roku srazil a zabil opilého šestasedmdesátiletého chodce a potřeboval zahladit stopy. Linová hlavu odřízla a uvařila z ní vývar, který podala své pětadvacetileté dceři. Aby nebylo nic poznat, přidala kuchařka do vývaru také kachnu.

Vrah, který srazil seniora, dostal teď trest smrti s dvouletým odkladem, přičemž podle všeho zřejmě vyvázne s doživotním žalářem. Linová byla odsouzena k několika rokům za pomoc při likvidaci důkazů včetně viníkova zkrvaveného oblečení.

panalev ( 28. června 2009 20:40 )

by nebyl?

baimao ( 28. června 2009 11:53 )

Taky je možné do polívky přidat novinářskou kachnu)) chi

delavar ( 28. června 2009 11:38 )

....autor zapoměl uvést,že když se má dosáhnout předpokládaný efekt-nesmí to být hlava policajta.To by chorobu mohlo jen zhoršit.

djaba ( 28. června 2009 10:57 )

Když je hlad , ta člověk strčí do huby cokoliv , když hlad není, tak člověk strčí do huby všechno .

Zobrazit celou diskusi