SPECIÁL MICHAEL JACKSON (+50): Vše o jeho životě a smrti..

Michael Jackson, měsíc před svou smrtí na zástavu srdce, užíval nebezpečný a životu rizikový mix velmi silných prášků, včetně vysoce návykových narkotik! K tomu všemu bral i lék proti bolesti Demerol, který si dával třikrát denně!!! Denně také užíval 3 miligramy velmi silných narkotik Dilaudid a Vicodin.

Tyhle léky Jackson užíval
Demerol užívá se při velkých bolestech a je možné ho brát v tabletách, jako sirup nebo píchat do žíly. Zabíjet může především v kombinaci s alkoholem.

Vicodin je opiátové analgetikum užívané k potlačení bolesti. Bývá užíván i na zvládnutí pooperačnách bolestivých stavů. Medikament proslavil seriálový Dr. House, který lék bere na bolavou nohu.

Xanax je oblíbené antidepresivum, které zobe nejeden Američan. Kombinace tohoto léku s jinými opiáty přivodila smrt i americkému herci Heathu Legerovi (film Batman).

Prilosec je lék proti silnému pálení žáhy a žaludečním vředům. U některých jedinců způsobuje zhoršení zraku a sluchu.

Soma – psychosomatikum, lék uvolňující napětí svalů,

Zoloft – antidepresivum, zvyšuje v určitých částech nervového systému množství látky (serotoninu), které bývá nedostatek při depresích, obsedantních stavech, panických poruchách či potraumatických stresových poruchách. K léčbě příznaků deprese, úzkosti. Nežádoucí účinky: nevolnost, poruchy spaní, podráždění, ospalost, úzkost, změny chování, záchvaty paniky a průjem, ztráta hmotnosti - anorexie,

Paxil – antidepresívum k potlačení úzkosti, nežádoucí účinky: zvedání žaludku, spavost.

Dilaudid – narkotikum, droga utišující bolest, opium derivát, hydromorfon. Vyvolává labilitu nálad, třes, nespavost, špatnou výživu, je silně návykový.

Kombinace anorexie, silných prášků, blížícímu se turné 50 koncertů a psychické problémy, které v něm vyvolávaly těžké stavy úzkosti jsou nejspíše hlavními faktory, které ovlivnily Jacksonovo srdce, které to ve čtvrtek v noci už nevydrželo a selhalo!

Tohle nemohlo dopadnout jinak! Jeho přátelé již dřívě uvedli, že žil v obrovském stresu a pokud k tomu všemu přičteme zmíněný koktejl“ všech těch nebezpečných medikamentů zabijáků,“ tak nás smrt popového krále a milovníka milionů fanynek a fanoušků po celém světě jen těžko může překvapit.

Jackson společně s Demerolem bral také lék Vistaril, který účinnost léku ještě výrazně zvýšoval a v této kombinaci byl životu nebezpečný!

Ve výčtu léků, které Michael denně užíval se dále objevil: svalový relaxans Soma a antidepresivum Zoloft a Paxil, anxiolytikum Xanax a lék proti pálení žáhy Prilosec. Všechny tyto medikamenty užíval každý den! Do toho všeho jedl pouze jedenkrát denně.

Jen velmi krátce před svou smrtí mu jeho osobní doktor podal Demerol, který byl nejspíše doslova posledním "hřebíčkem do rakve".

Nicméně příčina smrti krále popu není stále známa. Páteční pitva totiž nepřinesla jasné výsledky. Novináře o tom informoval hlavní patalog losangelské policie Craig Harvey. Uvedl, že na zpěvákově těle se nenašly žádné známky násilného zločinu, vyloučil tak vraždu.

Agentura AP uvedla, že podle osoby obeznámené se situací zpěváka zřejmě postihl srdeční infarkt.

Soudní úřad v Los Angeles nevylučuje ani možnost úmrtí ve spojení s braním léků. "Samozřejmě víme, že užíval nějaké léky na předpis," řekl Harvey. Nechtěl ale upřesnit, které medikamenty to byly.Na definitivní výsledek pitvy Michaela Jacksona se bude muset ještě 4-6 týdnů čekat, dokud nebudou provedeny toxikoligické testy.V dalších týdnech bude koroner zkoumat především Jacksonův mozek a plíce.

Lékaři odebrali všechny potřebné vzorky ze zpěvákova těla a jeho pozůstatky jsou tak k dispozici rodině, která je může následně pohřbít.

Zprávu přinesla internetová stránka TMZ.com, která jako první informovala o smrti krále popu i o zmizení Jacksonova osobního lékaře Conrada Roberta Murraye. Ten už je však v Los Angeles a měla by ho vyslýchat policie.

Osobní lékař se pokoušel Michaela Jacksona oživovat až do příjezdu sanitky. Objevilo se podezření, že zpěvákovu smrt způsobila injekce léku Demerol, který má podobné účinky jako morfium. Policie chce lékaře právě kvůli tomu vyslechnout. Byl to totiž on, kdo Jacksonovi injekci píchl.

To, že byl Jackson na lécích závislý, může potvrzovat i skutečnost, že v roce 2007 dlužil jedné lékárně za účty za léky 102 000 dolarů!

ČTĚTE:

Jackson
Foto: Blesk

Jackson
Foto: Blesk

Jackson
Foto: Blesk

Fotogalerie
6 fotografií

Jacksonův lékař Murray pracoval jako kardiolog v texaském Houstonu. Policie také oznámila, že jeho BMW bylo odtaženo od Jacksonova domu.