Společnost mu dělala krásná moderátorská kolegyně ze SuperStar Adéla Banášová, kterou si Leoš posadil po své pravé ruce. Proti sobě pak posadil porotce pěvecké soutěže Ondřeje Hejmu a vedoucího produkce Vítka Pokorného. Divokou partičku pak doplňoval další člen poroty Palo Habera.

Fotogalerie
11 fotografií

Oslava narození Matěje Mareše se odehrála v centru Bratislavy na Hviezdoslavově náměstí. A jak je u Mareše už dobrým zvykem, vybral tu nejdražší a nejluxusnější restauraci.

„Ano, byli jsme si tam opravdu sednout. Hlavní důvod byla oslava narození syna Leoše Mareše,“ přiznal Hejma. „Nálada byla opravdu vynikající. Díky sluníčku a prostředí jsem si připadal, jak kdybych seděl u moře,“ pochvaloval si Hejma. Přesto, že se při posezení hojně popíjel alkohol, zběsilosti pražské oslavy narození to přeci jen nedosáhlo.

Během té Mareš se svými kumpány nejprve zdemolovali bar v centru Prahy, aby se pak přesunuli do luxusního moderátorova bytu za šedesát milionů korun na Smíchově.

Tam Marešovi kamarádi z vířivky vyplavili celou superluxusní rezidenci, zatímco Mareš byl neznámo kde. Když se pak ke svým přátelům opilý a polonahý moderátor vrátil a viděl, jakou spoušť způsobili jednoho z nich dokonce fyzicky napadl. Následně pak celou skupinu ze svého bytu za asistence velmi vulgárních nadávek vyhodil.