Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Prostitutka z Berlusconiho vily: Bylo to jako v harému!

Patrizia promluvila o Berlusconiho harému
Patrizia promluvila o Berlusconiho harému  (Autor: Isifa.com)
Autor: INT, hof - 
27. června 2009
05:00

Co všechno mohl ve vile Silvia Berlusconiho (72) na Sardinii vidět český expremiér Mirek Topolánek (53)? Prostitutka Patrizia D'Addario (42) to ví!

"Bylo to tam jako v harému. Šejk Berlusconi a kolem něho dvacet dívek. O jejich věku mluvit nebudu," řekla deníku La Repubblica.

Proč se Patricia rozhodla jako jediná z dívek promluvit? "Za moje služby mi Berlusconi zaplatil jen tisíc euro. Místo peněz mi ale slíbil, že mi pomůže s výstavbou bytového komplexu, kterou jsem plánovala," svěřila se. Jenže italský premiér nakonec slib nedodržel, a proto se prostitutka odhodlala k pomstě.

Je to Mirek Topolánek? Tento nahý muž, vyfocený u bazénu, má na ruce stejný náramek, jaký nosí bývalý český premiér Je to Mirek Topolánek? Tento nahý muž, vyfocený u bazénu, má na ruce stejný náramek, jaký nosí bývalý český premiér | ECOPRENSA-COLOMBIA

Topolánek v hříšné vile

"Nejdřív mě k sobě pozval na večeři. Bylo tam kolem dvaceti dívek, i dvě lesbičky. Všichni ho oslovovali 'tatínku'. Bylo to jako v harému, všechno se točilo kolem něj," líčí Patrizia. Berlusconi po ní brzy zatoužil znovu. "O té noci ale nemůžu mluvit. Berlusconi mě pozval na snídani. Ale ne do jídelny, bylo to o něco intimnější," přiznala zhrzená prostitutka, která si jako důkaz pořídila z ložnice italského premiéra videozáznam. Na veřejnost navíc prosakují informace z italské prokuratury, že se ve Vile Certosa, kde byl na dovolené vyfocený nahý Topolánek, užíval kokain!

gioconda ( 4. července 2009 10:03 )

Máš dost, tvůj spravedlivý soudruh paroubek vy***vá ve vile pro milionáře Brožovku a to jako není nic? EU je prohnilá, to se ví, ale levicí, a Topolánek je jen chachar, co se dostal k moci proto, že nemáme lepší, všechnhy jsme vyštvali do emigrace!

ruisendaal ( 28. června 2009 18:57 )

Pánové, že by se jen díval? To by musel být blázen, protože který z nás by se jen díval? Žádný!! Ale nás tam nepozvou, tak se díváme na fotky a tiše závidíme, protože ty naše bordely jsou pro klienty vo hubu!!!

petr11 ( 28. června 2009 06:03 )

Už vím,proč tolik brojí proti komunistům. To by si za jejich vlády nedovolil??

anasyi ( 27. června 2009 20:15 )

ja si taky myslim,ze to nebyl kokain,mohlo to byt zaschle sperma na dece a oni to pak zacali snupat.Nejsou blbi aby do sebe hazeli koks,staci voskrabat deky a je to

makmark ( 27. června 2009 18:51 )

Berluskoni určitě a Topolánek pochopitelně asi taky, jinak by neběhal po tom placu se stopořeným penisem, ale schlíple zvadlým.. Jestli ji vzal, mohl mít penis ztopořený i dvě hodiny ))))))))) a to by v tom byl čert, aby v jedné té chvíli ho nechytil i náhodný fotograf

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa