Jackson je mrtvý, informovala v noci média v USA

Vzpomínáme na legendu. Foto si prohlédněte ZDE!

Životní příběh génia najdete ZDE!

Madonna a další pláčou pro Michaela! čtěte ZDE!

Čtvrtek 21:21 Na tísňovou linku volal v totální panice někdo z personálu, který pracuje v Jacksonově domě v Holmby Hills.

21:29 Do Jacksonova domu přijíždí záchranáři. V záznamech stojí: „Muž, 50 let. Nedýchá.“

21:30 Záchranáři našli Jacksona v péči personálu domu. Někdo se mu pokoušel dávat umělé dýchání.

21:40 Jackson stále nedýchá. Nejspíš je v kómatu. Je převážen do nemocnice v Los Angeles. Cestou mu záchranáři poskytují masáž srdce a kyslík. Přístroje v sanitce ukazují katastrofické detaily. Příjezd do nemocnice doprovázejí hysterické výkřiky „Musíte ho zachránit, musíte ho zachránit!“

21:45 Je informována Jacksonova rodina, která hned spěchá do nemocnice. Matka Katherine přijela hned, otec byl zrovn a v Las Vegas.

23:26 Konečně se objevují lékaři a oznamují šokované rodině, že veškerá snaha oživit srdce byla marná a že Michael Jackson je mrtev.

23:30 Sestra La Toya vchází do nemocnice.

23:55 Koroner Fred Corell potvrzuje, že Jackson zemřel na selhání srdce.

0:15 Objevují se informace, že zpěvák zkolaboval na předávkování po injekci Demerolu — obdoba morfia. Hned poté začal mít problémy s dýcháním, až přestal dýchat úplně.

0:30 Před nemocnicí se shlukují tisíce fanoušků. Někteří na sobě mají typické Jacksonovy kostýmy.

0:35 Rodinný právník Brian Oxman oznámil, že zpěvákův kolaps se odehrál v pronajateém době v losangeleské čtvrti Holmby Hills v přítomnosti bratra Randyho.

1:15 Na stanici CNN nepřetržitě běží speciální pořad Larryho Kinga. Slavný moderátor živě telefonuje se známými umělci. „Je to stejné, jako když zemřel Kennedy,“ prohlásila zpěvačka Celine Dion.

3:40 Jacksonovo tělo odváží vrtulník zpátky do Jacksonova domu. Dům je obklopen novináři.