Stačila se však ještě zasnoubit se svým dlouholetým přítelem Ryanem O´Nealem, který poslední chvilky strávil v blízkosti své milované.

Chtěla umřít doma. Mezi svými. Stav americké herečky Farrah Fawcett (†62), která bojovola s rakovinou střev, se ale natolik zhoršil, že musela být hospitalizována.

Byla napojena na přístrojích. Lékaři už jí nedávali žádné šance. Kněz jí udělil poslední pomazání.

Farrah byla na smrtelné posteli obklopena svými blízkými a rodinou.

Fotogalerie
3 fotografie

Fawcettová, považovaná v 70. a 80. letech za jeden ze sex-symbolů, bojovala od roku 2006 s rakovinou tlustého střeva a konečníku. V poslední době prý rakovina zasáhla i játra. Její boj s nemocí zdokumentovala americká televize v pořadu Farrah's Story.

„Farrah je zvyklá být před kamerami od svého mládí. Chce před nimi být i do konce,“ vysvětlit motivy herečky její dlouholetý přítel a nefalšovaná životní láska Ryan O´Neal (68). Ten se rozhodl, že ji na smrtelné posteli požádá o ruku. Farrah nabídku přijala. Vdát se už nestihla.

Synovi Redmondovi, kterého má s O'Nealem, je nyní 24 let. Nedávno se dostal na stránky bulvárního tisku, když byl zatčen pro držení drog a odsouzen k detoxikační kúře

V seriálu Charlieho andílci začala vystupovat v polovině 70. let. Stala se jednou z "ikon" showbyznysu. Její účes se pokoušely napodobovat dívky po celém světě a její fotografie v plavkách se prodávaly jako na běžícím pásu. Později přešla i k vážnějším rolím ve filmu. Oceňováno bylo například její vystoupení ve filmu The Burning Bed, kde hrála oběť domácího násilí.