Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Česko zasáhla ničivá povodeň: Už 12 mrtvých!

Jeseník nad Odrou: Další ze spadlých domů.
Jeseník nad Odrou: Další ze spadlých domů.  (Autor: Marie Machková)
Autor: jos, Ivana Žáková, Pavel Čempěl, Marie Machková, Vlaďka Hradská - 
26. června 2009
07:54

AKTUALIZUJEME: Území České republiky zasáhla v noci ze středy na čtvrtek ničivá povodeň, která si přímo vyžádala 11 lidských životů. Dvanáctou obětí je žena z Jeseníku nad Odrou, která zemřela na komplikace.

Voda Voda | Blesk

Voda Voda | Blesk

Voda Voda | Blesk

Voda Voda | Blesk

Voda Voda | Blesk

Vyfotili jste ničivou povodeň nebo její následky? Nebo jste natočili na video, jak živel ničí vše, co mu přijde do cesty? Pošlete fotografie a video na online@blesk.cz

 

 

 




jurecek ( 26. června 2009 15:46 )

Toho je kolem nás dost. Neštěstí chodí samo a je ho dost, nemusíme se k těm starým vracet a štrachat. Než 14 dnů litovat přes bulvár, raději bych číslo účtu nebo SMS, kam poslat peníze na pomoc.

kajina ( 26. června 2009 09:34 )

JAKO ČERNÁ KRONIKA. JE MI LÍTO OBĚTÍ POVODNĚ I TÉ HRŮZY, CÍTÍM S NIMI. Ale, všechny ostatní články o dnes v noci zemřelých, jsou jen rozpitváváním... Do teď se Blesk zabýval Waldou, teď to zřejmě bude Michael Jackson ( nic proti němu ) a bude se čekat na další tragédii ? Blesk by měl být veselejší a ne jako vrána krákavá.

kajina ( 26. června 2009 09:28 )

Samozřejmě, Dunky si asi přihnul víc modré ODÉSESÁCKÉ předvolební sodovky.

panalev ( 25. června 2009 15:37 )

a nebere to konce! Prve jsem byla venku svítilo (chvilku) sluníčko a najednou je tu hrozná bouřka, lije, je tma, hřmí, blýská se a vyhodilo to elektřinu, už snad trochu ustupuje, ale já nemohla potom nahodit PC, to byl děs.

drobek ( 25. června 2009 15:22 )

modré straky rozfofrovaly a rozkradly peníze,které by se třeba využily na vyčištění toků,vybudování ochranných hrází.Poděkuj jim,že jsou takové následky.

Zobrazit celou diskusi