Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kotel popálil ženu

Ilustr. foto
Ilustr. foto  (Autor: Ilustrační foto: Zbyněk Schnapka)
Autor: ČTK, jos, op - 
25. června 2009
08:40

V konzervárnách v Bzenci na Hodonínsku ve čtvrtek nad ránem vybouchl kotel. Sedmadvacetiletá dělnice utrpěla rozsáhlé popáleniny na téměř polovině těla.

Neštěstí se stalo ve čtvrtek brzy ráno v konzervárnách v Bzenci na Hodonínsku. Výbuch kotle tam ve 4.24 hodin vážně poranil sedmadvacetiletou ženu!

„Utrpěla rozsáhlé popáleniny od vařící vody na téměř polovině povrchu těla,“ upřesnila mluvčí jihomoravské záchranné služby Barbora Zuchová. Lékaři na místě ženu ošetřili, dali jí utišující léky proti bolesti a převezli ji do popáleninového centra Fakultní nemocnice v Brně-Bohunicích. Okolnosti neštěstí objasňuje policie.

 

hani ( 25. června 2009 18:41 )

Byla jsem v Bzence dva tydni. Krasny zamek. Tam bylo dobre jidlo, ne zminene genetycky. Jenom dva tydni. Zatim neco stalo z vodou nebo jidlom v obchode. Jsem ujela zpatky v Brno. Mam spatnu alergie - nemohou jist jidlo ze spatnyma agresivnyma genamy. Pro vse lide to taky spatne - vic onemocni deti, stare lide. A pro ridice to jsou velka nebezpeka. Je mi lito mladu pani. V nem. Bohunice mate doktori kteri moc dobre vi co to jsou genetycka zbran. Jeji vyrobi v Bohunicich. Ano, dobri lekare leci a darebaky kaleci.

gogo ( 25. června 2009 12:52 )

ale je to proboha událost lokálního významu ! Toto má být celostátní deník. Kdyby měl psát o vše lidech kteří se dnes v Česku zranili, tak mu nebude stačit dvojnásobné vydání !

Zobrazit celou diskusi