V době finanční krize je módních přehlídek míň a uživit se je pro modelky stále těžší. Hlavně když kromě shánění kšeftů musí řešit, jak vyjít s kolegyněmi. „Nedávno se mi stalo, že na jedné akci se proti mně ostatní holky spolčily v čele s Mašlíkovou,“ prozradila Mesarošová. „Organizátor si ale vyžádal mě, takže nic jiného než to spolknout jim nezbylo. Já ale vůbec nechápu, co proti mně Mašlíková má,“ dodává modelka. Ta je přesvědčená, že opravdový profík dokáže na mole předvádět s kýmkoliv.

Fotogalerie
7 fotografií

Zhoršující situaci přiznává také modelka a hlavně organizátorka většiny přehlídek Romana Pavelková. „Já holkám dohazuji hodně akcí a musím přiznat, že většina z nich s Dominikou odmítá dělat! Já si na ni ale nemůžu stěžovat. Vždy přijde včas a práci odvede dobře,“ popsala situaci Pavelková. Mašlíková (27) má ale jiný názor. „Mesarošová si dělá špatnou reklamu. Její chování hází hrozný stín na nás ostatní,“ nechala se slyšet na jedné z přehlídek.


Klady a zápory rivalek

Dominika Mesarošová

Dominika se do podvědomí dostala jako dívka z Playboye. Z toho také vyplývají její nabídky na práci. Modelka se většinou objevuje na přehlídkách v klubu a na diskotékách.

+ tyto akce jsou velmi dobře placené a nezaberou víc než pár hodin

- Na lukrativnějších přehlídkách o ni není moc zájem. V Playboyi ukázala vše, co mohla, tudíž nemá čím překvapit.


Hana Mašlíková

Hanka má za sebou účast v soutěži krásy Miss ČR, tento fakt jí přihrává zajímavější nabídky, jako jsou přehlídky pro známé módní návrháře.

+ Zaštítěna Miss ČR má větší šanci na dobré zakázky. Ty by ji v budoucnu mohly posunout daleko před Mesarošovou.

- Přehlídky pro návrháře jsou hůř placené a časově náročné. Modelka se musí učit choreografii a být na zkouškách šatů. Na to, co si vydělá v klubu za hodinu, tady musí dřít třeba i týden!