Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Syn předsedy Svobody měl bouračku!

I sanitka tu samozřejmě měla své místo.
I sanitka tu samozřejmě měla své místo.  (Autor: David Malík, ilustační foto)
Autor: INT, val - 
18. června 2009
11:30

V Praze na Karlově náměstí havaroval pětadvacetiletý motorkář a vážně se zranil. Jedná se o Radima Svobodu, syna předsedy KDU- ČSL Cyrila Svobody. Narazil na tramvajový ostrůvek a upadl na zem. Ve vážném stavu byl převezen do nemocnice.

Mladíkovi se půl hodiny po půlnoci nepodařilo projet křižovatku ulic Resslova a Karlovo náměstí. Jel na skůtru Peugeot Vivacity směrem na I. P. Pavlova. Narazil do tramvajového ostrůvku a se strojem spadl na zem.

"Má vážné poranění hlavy," uvedla mluvčí záchranné služby Jiřina Ernestová. Radim Svoboda byl převezen do Všeobecné fakultní nemocnice v Praze.

Svobodovi mají čtyři syny, pětadvacetiletá dvojčata Radima a Vojtěcha a dvaadvacetiletého Václava a devatenáctiletého Norberta.

„Vyhýbal se automobilu a zavadil o tramvajový ostrůvek,“ informoval ve čtvrtek Cyril Svoboda deník Právo.

Příčina havárie zatím není zřejmá, vyšetřuje jí dopravní policisté. "Dechová zkouška nebyla vzhledem ke zdravotnímu stavu provedena," sdělila mluvčí pražské policie Iva Knolová

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

gevi ( 18. června 2009 16:00 )

Tak nevím: když čtu motorkář, představím si člověka na silném stroji, který kašle na všechny předpisy a pravidla. A on zatím na skútru.No hlavně, ať se uzdraví.

hani ( 18. června 2009 15:34 )

Muze jenom nehoda. A muze zla pomsta J.Cunka. Ten zabak presne dostal do vlady. I nic nema. Ten mafian dobre vi jak zabit cloveka. Z jakeho nebe ma svoje milliony? Z obchodu genetyckyma latkama. Doktori dobre vi jak mozne legalne zabijet. Mate nem. Bohunice kde vyrobi jakykoliv genetycke eleksiry-zbran. Sam Paroubek na sobe to skusil. Podivejte jaky mutant - bricho od kravy? zaby? Cyje? Pani P jeji okuzlila jako zombi. Jako na retizku vodi - poslusny. Budete mit na Hrade kdysi prostitutku z reckeho pobrezi. Musite nejak sebe branit - mluvit o genetycke zbrane otevreno. NIC NIC jineho. Jinak po jednomu zabije vsech. I deti i pribuzne i kamaradi. Zabaky-darebaky jako pavouky jenom msti.

logicky ( 18. června 2009 15:13 )

Jezdím tudy denně . Z Resslovy ulice přes Karlovo níměstí na náměsrí I. P. Pavlova žádný tramvajový ostrůvel není. Nejbližší tramvajový ostrůvek je doleva, tedy do protisměru asi 30m dalčí ostrůvek je až na Moráni. Jediný ostrůvek, co tam je, je ten, na němž je semafor.

Zobrazit celou diskusi