Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Mladík se polil benzínem a zapálil

Ilustrační foto - sanitka
Ilustrační foto - sanitka  (Autor: David Malík)
Autor: ČTK, val - 
16. června 2009
16:55

Patnáctiletý mladík se v úterý odpoledne v Milčicích na Nymbursku polil benzinem a zřejmě nešťastnou náhodou zapálil. Má popáleniny velkého rozsahu až na 30 procentech těla.

Lékaři jej museli letecky transportovat do Fakultní nemocnice Královské Vinohrady. "Chlapec měl popáleniny druhého a třetího stupně, zasaženy měl hlavně nohy a obličej," řekla mluvčí. Podle ní mladík vzplanul zřejmě nešťastnou náhodou.

Nyní se zjišťují podrobnosti neštěstí.  Stále se neví, zda v tom byl úmysl či nikoliv, uvedla poslední známé informace mluvčí policie Zuzana Tuzarová.

bieseger ( 16. června 2009 20:41 )

Ty vole nepovídej... Prosím, mohl byste mi to někdo přeložit z toho jazyka v jakém to hani píše, do češtiny ?

hani ( 16. června 2009 19:07 )

Nic ne citi lide pod vlivem genuv kurare, jedu kobry a podobne. Zautoci i na sebe i na jine. To takovy pokus na sebevrazdu. Mate toho jedu moc v jidle. Jako dodavka E, aby ne bylo syreni infekce. Taky muze byt v vode. Jako geny, ktere ne znici ani vareni ani mraz. Jak to dostavat se do vody? Tu tajinu vi vase doktori. A Hrad. One odmiri vam genetycke eleksiry. Kdo slaby urcite zemre. Ne dnes to zitra. Nemocne budete vsechne. Medicina to jsou biznes. Velky. Mate tych peniz dost. Zitra budete mit vic transplantaci ledvin, jater, srdce. A zemre pro to zdravy clovek - donor. Jako vsude. Chudy.

Zobrazit celou diskusi