Blesk.cz přináší pro ženy a muže 50 originálních tipů, jak být znovu sexy!

Rady pro ženy

1. Usmívejte se. Váš obličej se rozzáří a přitáhne pozornost všech mužů v okolí. Dáte tím najevo vstřícnost a otevřenost.

2. Nebojte se projevit sebevědomí. Je to důležitý krok k úspěchu v mnoha směrech. A samozřejmě je také přitažlivý.

3. Nemusíte nosit jen upnuté s odhaleným dekoltem a už nedopusťte, vám z něj lezlo zakulacené bříško. Oblékejte si šaty, ve kterých cítíte dobře. Pak z vás bude vyzařovat pohoda a příjemná nálada. Ale pozor, decentní výstřih není nikdy na škodu!

Buďte nevypočitatelné. Nebojte se samy iniciovat milování.
Autor: profimedia.cz

Buďte nevypočitatelné. Nebojte se samy iniciovat milování.

4. Buďte pro partnera nevypočitatelná. Někdy ho jemně odmítejte, jindy buďte hlavní iniciátorkou intimností.

5. Nikdy nerezignujte na svůj vzhled. Pokud si sama o sobě budete myslet, že nejste sexy, brzy opravdu nebudete.

6. Dovolte svému miláčkovi občasné návštěvy hospůdky s přáteli. Pro muže je jen málo věcí přitažlivějších než žena, která ho s úsměvem pustí na pivo.

7. Pokud jste ve společnosti muže, kterého chcete okouzlit, oprostěte se od stěžování si na těžký život, plánování dětí a společného bydlení, vypravování o svatbě snů nebo o chybách, které měl váš předešlý partner. Buďte veselá, vtipná a bezstarostná.

8. Zapamatujte si pár jmen jako Petr Čech, Milan Baroš či Pavel Nedvěd. Váš případný zájem o fotbal může být pro muže stejně vzrušující jako tajně zahlédnout vaše spodní prádlo.

9. Nebuďte příliš dokonalá. Ve všech ohledech perfektní image muže někdy spíše odradí. Mají radši přirozenost a spíše nenápadné úpravy vzhledu.

10. Nebojte se objektu svého zájmu občas zalichotit. Takový nenásilný projev obdivu může udělat zázraky.

11. Buďte ženská. Nebojte se chodit v sukni, noste podpatky! V přiměřené výšce je to pro ženskou nohu zdravé, a navíc tak upoutáte pozornost každého muže. Podpatky opticky prodlouží nohy, skvěle vytvarují lýtka a hlavně: Donutí vás trochu vystrčit zadeček a vypnout prsa, aniž byste na to musela pořád myslet.

12. Být i doma u plotny přitažlivá, to je kumšt! Ale stačí k tomu nevytahané legíny a přiléhavé tričko. Naopak muže odradí, když i doma chodíte často nahá. Brzy se to přejí stejně jako šlehačkový dort.

13. Pokud na to máte, odhalte bříško. Je-li v pupíku piercing, tím lépe.

14. Sexy jsou dlouhé vlasy. Jenže neumyté a mastné je můžete mít až po kolena a nikoho na ně nesbalíte.

15. Dbejte vždy na upravené ruce. Oloupaný lak, špína za nehty nebo zatvrdlá kůže každého muže odradí.

16. V létě noste vlasy vyčesané do drdolu. Pohled na nahou linku vaší šíje každého muže rozpálí.

„Miláčku, je sexy krajkové prádlo?“ Tahle věta někdy není na škodu.
Autor: profimedia.cz

„Miláčku, je sexy krajkové prádlo?“ Tahle věta někdy není na škodu.

17. Nemáte čím se pochlubit na hrudi? Sáhněte po výstřizích na zádech. Vzhledem k malým prsům nemusíte nosit podprsenku a dojem tak bude stoprocentní.

18. Choďte vždy dobře nalíčená. V pozdním odpoledni už jsou oči unavené a nalíčené vypadají vždycky lépe. Působíte pak navíc upraveným dojmem, a to každý muž ocení.

19. Mějte vždy perfektně oholené podpaží. Nejenže 'křovím' dnes málokterého muže potěšíte, ale je to navíc i praktické – nebudete se v podpaží tolik potit a snáze předejdete mokrým flekům na tričku.

20. Používejte lesk na rty. Budou tak působit smyslněji a není nic vyzývavějšího, než kousání se do rtu spolu s upřeným pohledem na ty jeho.

21. Mějte oholené nohy. Můžete na sobě mít skvělé oblečení, ale jakmile vám z podsukně budou vyčuhovat tmavé chloupky na nohou, nic už to nezachrání. Ani tělové punčochy ne.

22. Pokud si myslíte, že krajkové prádlo musí vzrušovat každého muže, jste na omylu. Je spousta takových, kteří to neocení, a naopak jim můžete připadat jako žena z vykřičeného domu. Než vyrazíte na nákup podvazků, partnera naťukněte. Byly by to zbytečně vyhozené peníze a vy byste navíc byla zklamaná.

23. Nezapomínejte na parfém! Dnes se navíc dají poměrně běžně koupit parfémy s feromony, takže až váš partner nebude mít chuť, po feromonech se zblázní i jeho hormony.

24. Zvolte správný výstřih. S malými prsy se vyvarujte véčkových výstřihů a volte spíš široké, kulaté nebo hranaté! Ideální je pro vás korzetový střih. S většími prsy si dávejte pozor, aby se vám přehnaně z výstřihu nehrnuly. Působí to lacině, ale určitě ne sexy.

25. Jdete partnerovi po boku? Zabrouzdejte svou rukou do zadní kapsy jeho kalhot a chvíli ji tam nechte. Uvidíte, co to s ním udělá!

Rady pro muže

1. Nebuďte přehnaně vážní, dokažte, že si umíte dělat legraci i sami ze sebe. Máloco je tak sexy jako smysl pro humor!

2. Nestyďte se chodit na manikúru. Upravené ruce nejsou jen výsadou zženštilých mužů. Naopak vám u žen přinesou velké plus.

3. Pro některé ženy jsou přitažliví muži s pleší, pro jiné vlasatí. Důležité je jen jedno – aby si muži vlasy i pleš občas umyli.

Dokonalé tělo je příjemné. Ale – umíte si, pánové, ze sebe samých udělat legraci?
Autor: profimedia.cz

Dokonalé tělo je příjemné. Ale – umíte si, pánové, ze sebe samých udělat legraci?

4. Nenoste ponožky v sandálech a už vůbec ne vytažené do půli lýtek. Tento nešvar, oblíbený u českých mužů, je považován za velké společenské faux pas.

5. Nemusíte používat parfém tak, aby každý, kdo jde na ulici za vámi, padal do mdlob. Stačí pravidelná sprcha a používání deodorantu. Věřte, že 'přírodní muži' už dnes neletí...

6. Nebojte se nosit něžné barvy. I muži v elegantní růžové košili mohou být pro ženy sexy.

7. Pokud máte větší bříško, nenoste upnutá trika. Mnohem lepší je volnější košile, která není zastrčená v kalhotách, protože tak by váš estetický handicap ještě víc zdůraznila.

8. Choďte pravidelně cvičit. Už po týdnu intenzivního cvičení ucítíte, že máte víc energie než obvykle. Sálající energii z vás kolemjdoucí ženy vycítí.

9. I když zrovna nejste ve společnosti, ale doma, nenechte se zlákat pohodlím trenýrek a nátělníkem. Lepší a přitom stejně pohodlné bude pěkné tričko a sportovní kalhoty.

10. Ne nadarmo se říká, že sexy může být i mozek (paní Paroubková to ví také). Chytrý a vtipný chlap má o pozornost žen vždy postaráno.

11. Co si budeme povídat, i velkorysost ženy přitahuje jako magnet. Neškudlete a zahrnujte svou vysněnou ženu dárky!

12. Nenoste žabky. Tedy aspoň ne ty úplně plážové. Svádějí k velmi rozvolněné, šoupavé chůzi a tou ženu rozhodně neoslníte.

13. Pokud se hodně potíte, vyholte si klidně i podpaží. V dnešní době už vás kvůli tomu opravdu nikdo neoznačí za homosexuála a vy tak lépe předejdete mokrým skvrnám na tričku. Ty ostatně nejsou příliš sexy.

Muži, nestyďte se za péči o svůj vzhled. Dnes letí oholené podpaží i manikúra.
Autor: profimedia.cz

Muži, nestyďte se za péči o svůj vzhled. Dnes letí oholené podpaží i manikúra.

14. Zkuste nedbalou eleganci. Pokud máte hrůzu ze saka, stačí si přes košili vzít svetr s véčkovým výstřihem. Pokud se saka nebojíte, vezměte si pod něj klidně mikinu s kapucí. Působí to moderně a přitom seriózně.

15. Jestli je vám víc než pětadvacet, zapomeňte při běžném nošení na batohy. Ty působí, jako byste si od střední školy nenašetřili na pořádnou tašku. Efektní bývají tašky přes rameno, které, pokud nenosíte dennodenně těžký nákup, jsou pohodlné a to nejdůležitější se vám nebude ani sypat z kapes.

16. Všechno od telefonu až po peněženku nemějte po kapsách. Když potom jdete s partnerkou ruku v ruce, ráda vás (stejně jako vy ji) pohladí po zadečku a s plnými kapsami nic příjemného nenahmatá.

17. Úpravu svých vlasů nepodceňujte, vrabčí hnízdo se už několik desítek let nenosí. Nebojte se použít ani stylingový gel nebo tužidlo na vlasy, ale nepřehánějte to. Ve ztuhlých vlasech se žádná nebude chtít 'hrabat'.

18. Ve společnosti žen hlavně 'nemachrujte'. Ženy nic nesnáší víc, než když se muž vytahuje a předvádí na celé kolo.

19. Až vám přítelkyně během parkování odře blatník, nezačněte vyvádět na celé kolo. Jemně ji vezměte kolem ramen a řekněte jí, že to se může občas stát každému. Bude do vás v tu chvíli o 100 % zamilovanější a večer se budou dít divy.

20. Nenoste slipy! A hlavně ne bílé!

K ženám buďte galantní. Za všech okolností!
Autor: profimedia.cz

K ženám buďte galantní. Za všech okolností!

21. Pokud sedíte u stolu s partnerkou a dalšími ženami, buďte opatrný. Ke všem se chovejte pozorně, ale nezapomínejte té své dávat najevo, že ona je opravdu nejúžasnější. Je to galantní, okouzlíte je všechny a ta vaše bude taky spokojená.

22. Pokud si rádi dopřáváte k snídani syrovou cibuli, nezapomínejte si potom pořádně vyčistit zuby a zásobit se velkým množstvím mentolových žvýkaček. I tak se ale jen těžko zbavíte charakteristického aroma z vašich úst.

23. Na koupališti už klasickým plavkám dávno odzvonilo. Dnes se nosí pouze trenky. Kdo si ještě troufne vzít staré 'slipovité' plavky, vypadá jako exot a od opačného pohlaví si vyslouží místo obdivu pouze smích.

24. Nosit trička s pivními fóry na 'vaně', která vznikla nadměrnou konzumací alkoholu, zaručeně každou ženu odpudí. Proto místo trika s nápisem Žiju zdravě, chodím do hospody pěšky zvolte raději nějakou elegantní košili.

25. Pokud patříte mezi muže, které trápí pleš, neřešte to 'přehazovačkou'. Radši si kupte strojek a jděte dohola.