Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Vyzrajte na čas! aneb Hvězdné triky, které vám nějaký ten rok uberou

12. června 2009 | 16:59

Jak je možné, že filmové hvězdy vypadají stále dobře, i když stárnou stejně jako my? Zase tak velká kouzla v tom nejsou...

Sharon Stone (51)

Make-up
Časy Základního instinktu, kdy se díky erotikou nabité scéně při výslechu stala sexy symbolem tehdejší doby, jsou už nenávratně pryč. Herečka však vypadá lépe než v dobách své největší slávy. Díky decentnímu make-upu, který Sharon používá, září její tvář víc než zamlada.

 

Sharon Stone
Autor: ČTK/AP

Přidají vám roky:

 

* Tmavý make-up a nánosy matujícího pudru zvýrazní kontury vrásek. Tvář vypadá starší a bez života.

* Krvavě červená matná rtěnka nebo matné zemité oční stíny zvýrazní drobné rýhy v okolí těchto citlivých partií a vy budete působit přísně a nepřístupně.

Omladí vás:

* Jemně krycí emulze se světle reflektujícími částečkami způsobí, že vrásky budou skoro neviditelné. Řiďte se zásadou – čím méně a přirozeněji se namalujete, tím mladší budete vypadat. Oči a líčka zahalená do světlých pastelových tónů v kombinaci s neutrálním leskem na rty.

Sarah Jessica Parker (44)

Vlasy
Role Carie v jednom z nejúspěšnějších a nejoblíbenějších seriálů Sex ve městě ji povznesla mezi módní ikony. Stala se inspirací nejen módních návrhářů, ale i žen na celém světě. Dokážete si ji představit bez vlnité hřívy vlající ve větru? My tedy ne. Právě díky ní vypadá tak mladě.

 

Sarah Jessica Parker
Autor: ČTK/AP

Přidají vám roky:

 

* Viditelné šediny.
* Přísný a uhlazený drdol.
* Uměle natupírované vlasy zafixované vrstvou laku nebo gelu na vlasy.
* Studené platinové odstíny.

Omladí vás:

* Přirozenost, a to ve střihu, barvě i úpravě.
* Měkké, přirozeně splývající vlny.
* Krátký střapatý účes.
* Střapatý, postupně prostříhaný účes nebo ofinka.
* Světelné odrazy vytvořené leskem na vlasy.
* Správně udělaný melír.

Kate Winslet (33)

Oblečení
Kdo by si nepamatoval krásnou a éterickou Rose z filmového trháku Titanic? Viděla jste Kate v poslední době? Je z ní maminka dvou krásných dětí, spokojená manželka známého režiséra a čerstvá držitelka Oscara. Září štěstím. A kromě toho vyměnila neforemné tuniky, kostýmy a hábity za sexy šaty, které lichotí její ženské postavě.

 

Kate Winslet
Autor: ČTK/AP

Přidají vám roky:

 

* Minisukně, šortky a legíny. Toto oblečení pro teenagery přitahuje pozornost na nedostatky, jako jsou celulitida nebo povadlá pokožka.
* Neforemné střihy, které zakrývají postavu odshora až dolů.
* Tenisky, platformy – i když jsou pohodlné, opticky zkracují nohy a chůze v nich připomíná chůzi kačera.

Omladí vás:

* Oblečení šikovně zakrývající nedostatky a zvýrazňující přednosti, jako jsou dekolt, boky nebo štíhlá lýtka. Pokud máte pěknou šíji a ramena, nebojte se je odhalit.
* Vhodné jsou kousky, které kopírují postavu, ale na druhou stranu by neměly být příliš těsné. Vycházejte ze svých dispozic.
* Hodně vykrojené lodičky prodlužují nohy. A pokud máte nohy ještě jemně opálené a nalakované nehty, dokáže vám to opticky ubrat až deset let. Je ale důležité, aby boty ladily k vašemu stylu.

NAŠE KOSMETICKÉ TIPY

Autor: připravily: kov, mif, lena
Diskuse ke článku
.
Související články