Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Po Bursíkovi chtěla rezignovat i Kateřina Jacques!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: pal - 
11. června 2009
12:57

Kateřina Jacques následuje svého partnera Martina Bursíka a nabídla k rezignaci svůj post místopředsedkyně SZ. Ve své funkci nakonec zůstává i nadále, jisté však už je, že nebude na seznamu kandidátů Zelených v podzimních volbách.

Předsednictvo Strany zelených v pondělí rezignaci místopředsedkyně Jacques odmítlo s tím, že by odchod dalšího člověka z vedení stranu příliš oslabil.

Jacques se však již rozhodla, že nebude kandidovat v podzimních mimořádných volbách do poslanecké sněmovny. Možnost, že se své funkce v budoucnu vzdá, přitom nevyvrátila.

Jacques tak reaguje na výsledek voleb do europarlamentu, ve kterých zelení propadli. Dostali pouhá 2,06 procenta hlasů. Pondělní rezignaci předsedy strany Martina Bursíka předsednictvo zelených přijalo, v jejich čele teď stojí první místopředseda Ondřej Liška.

pazderka ( 11. června 2009 14:38 )

Včera už bylo na odstoupení z české politiky pozdě! Radím, Katuško, dodělej si aspoň základní vzdělání a pak uvidíš ! Budeš teď mít i více času na ty chudáky děti, i si s nimi můžeš občas zajít na nějakou demonstraci!

agneskax ( 11. června 2009 13:38 )

Vedení SZ se velice plete. Odchod Jacque stranu pouze posílí. Kdy už jim dojde, že Kačena je mezi voliři velice neoblíbená a bez respektu. A nejhorší na tom je, že za tuto "popularitu" si může sama a to díky svému vystupování. Arogantní Kačena, která je placena z našich daní a ani tomu, co prosazuje, vlastně nerozumíí.

gogo ( 11. června 2009 13:24 )

naoko se jako vzdávají funkcí, ve skutečnosti se drží moci jak ho*no košile ....

alllison ( 11. června 2009 13:19 )

Že by Kačenka chtěla být na podzim v klidu? Třeba bude zrovna tou dobou rodit, ne? No, koneckonců.. Když už tam ení ten její Matýsek, tak co by tam dělala, že? Už nám všem přeci ukázala jaká je bl*bka a i když o Matýskovi nemám valné mínění, třeba nám ukáže, že je ještě větší bl*bka než jsme čekali..

mango ( 11. června 2009 13:19 )

Kačenko,lepší lekci než jste ve volbách dostali, jste dostat nemohli. Máš to sečtené i s úroky za urážky těhotné P.Par., urážky svých stranických bejvalek, tvůj jedničkový výstup s biomasou a za vaše arogantní chování s Bursíkem, kdy jste si mysleli, že na vás stojí celá země, néééé, to je málo - celá planeta. Abych použil tvá slova:"máš z toho asi trochu zpocené čelo, viď"??

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa