Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Ďuričko z vězení: Chystají se mě zabít!

Bohumír Ďuričko u soudu
Bohumír Ďuričko u soudu  (Autor: David Malík)
Autor: INT, šim - 
11. června 2009
08:47

Hoteliér Bohumír Ďuričko (55), který za vraždu Václava Kočky ml. (+40) dostal v dubnu 12,5 roku vězení, si předpověděl tu nejčernější budoucnost: „Živý se z vězení nedostanu!“

Ďuričko nyní ve vazební věznici na Pankráci čeká na verdikt pražského vrchního soudu, ke kterému se odvolal hned po vynesení rozsudku soudem první instance. „Až se dostanu do výkonu trestu, tak to půjde všechno ráz na ráz a velmi rychle budu zavražděn. Potřebuji si dát do pořádku rodinu a děti a čekat, až se to stane,“ řekl Ďuričko deníku Právo.

Prý má informace o tom, že jakmile ho převezou do jiné věznice, přijde tam o život. Ale takovým způsobem, aby vše nasvědčovalo sebevraždě. „Má se to sehrát během eskorty tak, že to bude vypadat jako sebevražda nebo jako otrava. Mám dostat nějaké jedy do jídla a otrávit se. Takový je plán,“ popsal Ďuričko.

Ďuričko se snaží osvobodit se všemi možnými prostředky. Podal například trestní oznámení téměř na všechny svědky jeho případu. Chce prý dostat rodinu Kočkovu do vězení. Jedině tak prý může dokázat, že se Kočkových nebojí.

V pankrácké věznici Ďuričkovi prý nic nechybí. Pochvaluje si dozorce. Jediné, co mu vadí, je, že mu zakazují sex a svatbu. „Chtěl jsem se s Janou (Jirsovou) oženit a mít s ní děti, protože nevím, jak to dopadne. Budu psát kvůli povolení svatby ministryni spravedlnosti Kovářové,“ řekl Právu otec pěti dcer.

Ďuričko stále tvrdí, že Václava Kočku ml. zabil loni v říjnu v sebeobraně. Vražda se stala po křtu knihy Jiřího Paroubka v restauraci Monarch.

margarethka ( 13. června 2009 19:39 )

a těma ženskýma? chce se oženit s nějakou Jirsovou a přitom ta jeho těhotná přítelka se jmenuje jinak, ne?

Yarda ( 11. června 2009 22:11 )

.. no vlastně nic.

gogo ( 11. června 2009 10:53 )

žádná škoda ......

kakamilek ( 11. června 2009 09:14 )

Chlapi,chovejte se jako nejmilovanější kamarádí,našeho nejůpřimnějšího expremiéra Jirki Paroubkoůc ať mu to ještě nepokazíte,víte že jeho voliči jsou dost intelektuálně labilní a mohou na podzim sáhnou po třešních.Jirka by potom nedostihl mašinfíru Standu a Petra,která na Floridě chce svůj domeček za každou cenu, by mu mohla zdrhnout s nějakým Pitrem.

komarius ( 11. června 2009 08:52 )

Vrahové se mají zabíjet!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání