Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Brožová to má v ruce: Paroubek ji tlačí vzhůru!

Autor: bel - 
11. června 2009
05:00

Italové měli v parlamentu nestydatou »herečku« Cicciolinu, nám chystá šéf ČSSD podobné povyražení! Prosadil Kateřinu Brožovou (41) v Teplicích jako jedničku na kandidátce do parlamentních voleb!

O blonďatou zpěvačku a herečku, která se rozhodně nebojí odhalených scén, stál přitom Jiří Paroubek natolik, že z prvního místa na páté přesadil ostříleného poslance Vlastimila Aubrechta. A to vzdor kritikům, kteří Brožové vyčítají kde co a především politickou nezkušenost.

Po mnohahodinové, emocemi nabité schůzi teplická ČSSD nakonec Brožovou schválila. Atmosféru schůze, na které herečka poměrem hlasů 31:44 nominaci získala, popsala Blesku Aubrechtova manželka Martina: „Vystoupila tam a pokorným hláskem řekla »Dobrý den, jmenuji se Kateřina Brožová, jsem herečka a zpěvačka a cítím sociálně«". "Panebože, vždyť to já taky!“ rozčilovala se šéfka místní organizace Aubrechtová.

„Je pohledná, to jí neupírám, ale to nestačí. My musíme řešit školství a nezaměstnanost. Jak se pak můžeme podívat do očí horníkům?“ ptá se Aubrechtová.

„Paní Brožová je přece výborná herečka,“ vidí ale přednosti Brožové jinde Jiří Paroubek. Sama Brožová, jejíž přeřeky se už stávají legendárními, se cítí kritikou z řad ČSSD uražena: „Očekávala jsem spíš nějaký projev vděku za podporu, kterou jsem projevila nejen účastí na volební kampani.“ Za vystoupení si ale herečka, známá mj. tím, že chuďase by si nikdy nevzala, nechala slušně zaplatit…


KATEŘINA A JEJÍ PERLY...

O politice
Její přítel Petr Kovarčík prozradil: „Každý den čte politické stránky novin, nejen Blesk. Neděli co neděli pak sleduje Otázky Václava Moravce.“

O alkoholu
„Nemám čas do barů chodit. Jinak si dám ráda mojito nebo těžké červené víno. A před 20 lety na vysoké jsem v hospodách 4. cenové skupiny popíjela myslivce s kolou.“

O levici
„Maminka je z Ruska a byla sólistkou baletu Národního divadla, tatínek se vyučil jako knihkupec, ale celý život je sólovým houslistou. Jako umělci měli k levici blízko oba. Tloukli mi do hlavy slušné chování a úctu ke druhému člověku.“

O Paroubkovi
Než jsem ho poznala osobně, byl na můj vkus možná až moc razantní a ostrý. Pak jsem ho poznala v zákulisí jako člověka klidného, mírného, velmi galantního. Byl to on, kdo mě blíže přitáhl k sociální demokracii. Pozval mě jako hosta na sjezd, pak i na společnou večeři po volbě předsedy.

O pravicové politice
Pravicová politika má blíž ke korupci, obcházení veřejných soutěží, lobbingu. O lidi se má přece starat stát – třeba když ztratí zaměstnání.

O tom, jaká budu
Jsem Vodnář a Vodnáři potřebují svobodu, i názorovou. Navíc chci, aby mě lidi brali vážně. Už jsem slyšela odsudky, že budu další loutka nebo ovečka ČSSD, která všechno odkývá. Tak to rovnou říkám, že nebudu.
.
O radaru
Nesouhlasím s ním, ale možná má svou funkci. Má se o něm udělat referendum. Vadí mi, že má být ve chráněné oblasti a že bude stát spoustu peněz.

O barbie
Barbie, to mě uráží ještě víc. Paroubek je na blondýny... To se snad přeonačil? Jeho první žena přece nebyla blondýna. Mimochodem, já jsem zesvětlená blondýna.

O mužích
Ptali se mě, koho bych si vybrala ze dvou naprosto stejných mužů, s jediným rozdílem, že jeden bude bohatý a druhý chudý. Z pozice matky malé dcery mi odpověď přijde logická. Ale sociální demokratka by asi měla říct, že jí na penězích nezáleží. Nevím, proč bych já ve svých jedenačtyřiceti letech měla volit jako životního partnera někoho, kdo je chudý, neúspěšný a nic neumí. Ale sociální demokratka by asi měla říct, že jí na penězích nezáleží.


zdepa ( 11. června 2009 23:45 )

oprava : podlehl....

zdepa ( 11. června 2009 23:44 )

a nadto nijak zprofanovaných. Paroubek je osel, který pdoelhl velikáštví a pocitu fírerství. Snad mu to členové vrátí. On totiž degraduje poctivou práci obyčejných členů a pokud nejsou členové ovce, neumožní mu pokračovat. Pokud ano, jsou odepsáni.

jarypadlo ( 11. června 2009 21:56 )

Tenhle kulturní Trabant je fuckt zárukou že ČSSD na vysoké úrovni projede volby a bude totál.pro smích.Trabant+zlatokopka polednová,dnes Brožová je svým pracháčům jistě drahá a s volebním programem ČSSD naprosto souzní. Výrok blondýny!/při rozvodu/ Od Tomana chci sto milionů abych taky mohla něco dát na charitu. Trabanta tam angažovali špioni s modrými ptáky!Včechny už vy-kou-řila.

mouse ( 11. června 2009 20:56 )

"pravicovového kapitalistu co si díky korupci nakrad"

ctenar ( 11. června 2009 19:21 )

ciciolina po česku

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa