Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Útočníci zbili řidiče trolejbusu

Řidič trolejbusu linky 57 nebude na jízdu do ústeckých Předlic vzpomínat v dobrém.
Řidič trolejbusu linky 57 nebude na jízdu do ústeckých Předlic vzpomínat v dobrém.  (Autor: Ondřej Čermák)
Autor: Ondřej Čermák, pes - 
9. června 2009
16:55

V bezvědomí, s modřinami a po ošetření se sedmi stehy na hlavě. Tak skončil noční služba pro řidiče (54) trolejbusu linky 57 v Ústí nad Labem. V nechvalně známé ústecké čtvrti Předlice ho brutálně napadli dva útočníci.

„Řidiče napadla dvojice mladíků mezi 16 a 20 lety věku. Stalo se to v Předlicích na zastávce U Vozovny,“ potvrdila policejní mluvčí Veronika Hyšplerová. O důvodech napadení se zatím spekuluje. Velmi pravděpodobné ale je, že mladíky rozčílili revizoři, kteří si na této lince posvítili na černé pasažéry o jízdu dříve. Mezi jinými kontrolovali skupinku místních obyvatel.

Útočníci řidiče nejdříve napadli uvnitř trolejbusu a po chvíli v bití pokračovali i venku. Muž schytal několik ran pěstí a kopance. Po jedné ráně upadl a zůstal ležet v bezvědomí, útočníci se pak dali na útěk. Naštěstí ho brzy našel jeho kolega řidič, který projížděl okolo. Sanitka zraněného odvezla do nemocnice.

„Jeden z mladíků měl na sobě žluté tričko, modré rifle a béžovou baseballovou čepici. Druhý černou teplákovou soupravu a krátké vlasy. Oba mají hubenou postavu,“ popsala útočníky policejní mluvčí.

hell ( 10. června 2009 11:29 )

nu ale ze to sem nenapisou ze to byli cikani...???kdo jinej....jinak v usti nad labem je to na dennim poradku-cikani mlati bile....ale jsou hrozne utlacovani...!!!! a policie se k nejakemu konfliktu dostane az jakoby nahodou po desitkach minut.....a jeste obvini vas z rasismu...!!!!

borman ( 9. června 2009 19:24 )

urcite kazdy uhadne jakou meli utocnici barvu(no a pro Kocaba mala napoveda-cer....)

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání