Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Mrtvý motorkář: Náraz do patníku mu utrhl hlavu

Autor: šim, ČTK, pal - 
9. června 2009
11:56

Smrtelná nehoda motorkáře zablokovala v úterý dopoledne dálnici D1 ve směru na Brno. Havárka se stala zhruba na 10. kilometru. Muž jel na motorce, kterou si chtěl koupit.

Asi čtyřicetiletý motorkář byl podle serveru iDnes zkušeným řidičem. Podle svědků nehody spadl z neznámých důvodů z motorky a hlavou narazil do patníku. Náraz mu oddělil hlavu od těla.

V místě nehody byl provoz zúžen do dvou pruhů. "Nyní by již mělo být vše průjezdné, operační mi žádné komplikace nehlásil," uvedla ve 12:30 středočeská policejní mluvčí Soňa Budská.

cendasss ( 9. června 2009 17:40 )

ja jsem jel zrovna okolo a rikal jsem si z kolegou v aute koukni na nej jel pres 120 a jen v tricku a helme tryko mu litalo az nad hlavu a rikali sme hm toho budou bolet pekne zada,chtel sjem ho vyfotit ale neudelal v zapeti se vysekal a ja teprve pak fotil. docela maso pohled kdyz mel vykouslou tu hlavu ,jako prevence dobra fotka

delavar ( 9. června 2009 17:26 )

Dvě mrtvoly vedou mezi sebou dialog:Hnije mi ruka,říká první!! Vidím.teče mi tudy oko,říká druhá......

anka ( 9. června 2009 16:29 )

40 let - to byl jeste mlady chlap.....urcite mel deti, zenu, rodice, pribuzne......a najednou je pryc.......Me je jeho rodiny moc lito.....

drobek ( 9. června 2009 16:28 )

Pár tisíc jsem na Javě najel ovšem s dnešními stroji co běžně jedou 200 se to nedá srovnat.Pokud adrenalin zvítězí nad rozumem je vymalováno.

janaja ( 9. června 2009 15:17 )

Věřte mi,že největší neštěstí pro rodinu je mít doma motorkáře.O jednoho jsem před měsícem přišla.Ti kluci vůbec nepřemýšlí a prostě závodí.Ale co pak mají dělat ti co po nich zůstanou?Je to neštěstí po zbytek života.To mi věřte. Jsem pro zákaz tak silných motorek na silnicích.Kolik lidí se ještě musí zabít?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání