Zpěvák Michael Jackson si v úterý vylil srdíčko fanouškům, kteří na něj čekali před nahrávací společností Burbank Studios, kam chodí nacvičovat choreografii. Popový král si postěžoval, že vůbec nechtěl v Londýně odzpívat padesát koncertů, ale pouhých deset. Vše prý za něj zařídili jeho manažeři, on sám si ale padesátku vystoupení v Londýně představit nedokáže. Nemá na to prý sílu.

„Díky vám za veškerou lásku a podporu, chci lidi, abyste věděli, že vás moc miluju,“ začal svým klasickým patolízalstvím Michael. Ihned ale navázal pochybami nad počtem londýnských koncertů.

„Nevím, jak zvládnu odzpívat padesát koncertů. Moc toho totiž nesním, musím něco přibrat,“ vysvětloval přítomným Jackson.

„Jsem opravdu naštvaný, že mi zamluvili padesát koncertů. Chtěl jsem totiž odzpívat jen deset a pak odjet na turné po světě do jiných měst, nedělat padesát koncertů na jednom místě,“ stěžoval si zpěvák na manažery.

„Šel jsem spát s vědomím, že jsem vyprodal deset koncertů, a probudil jsem se s novými zprávami, že mám zamluvených padesát koncertů,“ dodal hudebník.