Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Elisabeth Fritzl se zamilovala do bodyguarda!

Autor: Famous, pal - 
1. června 2009
15:59

Dcera incestního maniaka Josefa Fritzla má přítele. Do Elisabeth, vězněné a znásilňované otcem po čtyřiadvacet let ve sklepní kobce, se zamiloval bodyguard, který ji měl ochraňovat při pohybu na veřejnosti!

Muž z ochranky se teď k Fritzlové nastěhoval do jejího bytu v malém rakouském městě na utajované adrese, kde ona žije a vychovává svých šest dětí.

Podle německého listu Der Bild se dotyčný jmenuje Thomas W. a je členem ochranky, jež třiačtyřicetiletou Elisabeth hlídá před dotěrnými novináři i útoky veřejnosti.

Bodyguard je podle lokálních médií výrazně mladší než Fritzlová. Ona sama přitom zažívá lásku a vztah poprvé v životě. Otec ji totiž do domácího vězení v Amstettenu zavřel ještě jako teenagerku.



Incestní monstrum Josef Fritzl je v současnosti ve vídeňské věznici Mittersteig, kde podstupuje dvouměsíční psychiatrické vyšetření, na jehož základě se bude posuzovat typ uvěznění. Doživotní trest mu soud vyměřil letos v březnu poté, co se přiznal k vraždě novorozence, jehož počal s dcerou.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi