Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Postřelil narkomana, který mu vykrádal sklep

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Internet)
Autor: ČTK, kec - 
31. května 2009
17:25

Na noc ze soboty na neděli dlouho nezapomenou nájemníci domu v Bečvářově ulici v pražských Strašnicích. Když jeden z nich uslyšel ve sklepě rámus a šel zjistit jeho příčinu, narazil na narkomana, který sklep právě vykrádal. Při potyčce zloděje postřelil!

Narkoman nakažený žloutenkou typu E se totiž nechtěl svého lupu vzdát lacino. Vytáhl na obyvatele domu pepřový sprej a šroubovák. Muž pak vystřelil ze své legálně držené zbraně. Zraněného narkomana odvezla sanitka do nemocnice na Vinohradech.

Zdali střílející nájemník vyvázne z akce bez problému, ukáže až policejní vyšetřování.

„Znalecké posudky musí určit, jestli nájemník použil zbraň oprávněně v sebeobraně,“ uvedl mluvčí pražské policie Tomáš Hulan.

linda85freedom ( 9. června 2009 09:06 )

Plně souhlasím. Ne že by vykrádání sklepů bylo fajn - také mám ráda věci,na které jsem si poctivě vydělala a nechtěla bych se jich vzdát, ale jít rovnou po někom střílet? Kde to jsme? Máme kolem sebe spoustu pokrytců, srabů schopných střílet po někom, kdo se ani nemá jak bránit. Jak můžete soudit někoho, koho vůbec neznáte? Styďte se.

obhajce ( 9. června 2009 06:46 )

Nechci se nikoho zastavat ale strilet po nekom,kdo ma v ruce peprak,neni moc chvalihodny cin!!!Slabost,tak bych to nazval.A o sroubovaku bych pochyboval,kazdej si neco prida,aby byl zajimavej. Nemame pravo brat nekomu zivot ani legalne drzenou zbrani,strelec musel mit plny gate,kdyz to zmackl. Kazdej jsme neci syn a byt tohle syn muj ... Koukam,ze je tu spolek zasranych pokrytcu... AT ZIJE PRESUMPCE NEVINY !!!

djaba ( 1. června 2009 14:23 )

Copak se může jen tak střílet po lidech , pročpak nezavolal policii .Ten člověk běžel do sklepa s úmyslem rovnou střílet , vymyslel si nějaký sprej , šroubovák či co .Nějakého chudáka málem zastřelil , dal bych mu pět let natvrdo.Vy všichni , co ho hájíte , by jste mluvili jinak , kdyby postřelený byl známý nebo třeba i syn.

mujblesk ( 1. června 2009 10:54 )

byla to nutná obrana. Pachatel - zloděj byl jistým způsobem ozbrojený a muže ohrožoval, pak bránící se muž který na něj vystřelil v sebeobraně, měl na výběr v sebeobraně volit mezi: holýma rukama, nebo použít legálně drženou zbraň. S holýma rukama by jistě přišel k újmě na zdraví, logicky použil tedy zbraň, když jinou možnost neměl. Byla to nutná obrana!

gogo ( 31. května 2009 21:53 )

v noci obstoupili důchodce tři výrostci se šroubováky a vyhrožovali mu zabitím. Ten napadený všechny tři na místě zastřelil. Po celých USA se udělala sbírka na obhájce toho muže, který byl pak shledán neviným .... Tak už to konečně začíná přicházet i k nám ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání