Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Takhle viděli bouřku čtenáři Blesku!

Autor: Petr Konečný - 
28. května 2009
21:12

Blesk vyhlásil soutěž o nejdramatičtější fotografie bouřky. Jsme rádi, že do redakce dorazily stovky působivých fotografií vichřice, krupobití, blesků nebo následků bouře, která se hnala Českem.

Ty nejlepší snímky teď zveřejňujeme, ostatní fotografie a videa najdete na internetové adrese www.blesk.cz/boure

Poté, co se Českem prohnala bouře, čtenáři – reportéři okamžitě reagovali na naši výzvu a dokumentovali vše, co se dělo v jejich okolí – pod okny, na zahradě nebo na obzoru… Fascinující blesky křižující noční oblohu, apokalyptická mračna nebo provazy dešťů... Bylo opravdu těžké vybrat ty nejkrásnější. Zvolili jsme tři nejlepší, které odměníme 50 DVD z kolekce Blesku.


Blesk "rozšiřuje" redakci
Každá fotografie, která bude zveřejněna v tištěném Blesku, bude odměněna. Vaše fotky a videa proto ihned posílejte na adresu online@blesk.cz nebo tip@blesk.cz. Do mailu uveďte své jméno, krátký popis situace či osob na fotce a spojení na vás!

Staňte se repotérem Blesku

Staňte se i vy čtenářem – reportérem. Budete-li svědkem aktuální události typu – nehoda na dálnici, házení vajec, opilý politik na mítinku, setkání s celebritou, pak neváhejte a fotografujte nebo točte videa. Posílejte i snímky přírody, momentky, zajímavé události, rekordy… Prostě to nejlepší z každodenního života a událostí, které se odehrávají okolo vás. Blesk také hledá nejkuriózněji zaparkovaná auta, nejhorší zahradu Česka nebo nejtrapnější rodinnou fotku. Na Blesk.cz budeme pravidelně vyhlašovat téma fotosoutěže. Sledujte Blesk.cz/ctenarreporter

emir1 ( 6. října 2009 19:05 )

môže aj slovenske fotky posielat ?do redakcie?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa