Celkem tři série fotografií, kde se Míša nahá vystavuje amatérskému objektivu přinesl v minulých dnech server www.4men.cz. Tomu je prý mailem zaslal čtenář, který se představil jako Milan. Objevily se však i zvěsti, že si Štoudková poslala nahé fotky sama, aby se zviditelnila. Tuto verzi ale Štoudková odmítá. Konečně se ale k erotickým fotografiím vyjádřila.

Fotogalerie
7 fotografií

Jste na fotografiích, které se objevily na www.4men.cz skutečně vy?

Bohužel jsem to opravdu já. A myslím, že to bylo všem jasné od začátku. Nejsou to žádné fotomontáže.

Jaká byla vaše reakce, když jste se dozvěděla, že vaše nahé fotky byly zveřejněny?

Úplně nejdřív jsem tu informaci slyšela z rádia. A to jsem tomu vůbec nevěřila. Říkala jsem si, že je to asi nějaká montáž nebo provokace. Jenže jakmile jsem snímky uviděla na vlastní oči, tak mi bylo jasné, že jsem to já a nejde o žádný podvod. Byla jsem z toho hodně nepříjemně zaskočená.

Jak se fotografie dostaly ven?

Samozřejmě vím, kdo mne fotil a za jakých okolností tyhle obrázky vznikly. Mám prostě už delší dobu trochu problémy s jedním ze svých bývalých partnerů. A tyhle fotky jsou jeho pomsta. Víc k tomu nemám co říct.

Jaké byly reakce okolí na tyto snímky? Co vám třeba řekli vaši učitelé?

Učitelé naštěstí zatím neřekli vůbec nic. Známí a kamarádi mi samozřejmě neustále volají a ptají se, co je to zač a o co se jedná. Většina z nich je z toho podobně vyděšená jako já.

Líbíte se sama sobě na těch snímcích?

Kdyby to šlo, tak bych tam něco vyretušovala. Jenže nemůžu. Neudělám s tím nic a musím se smířit s tím, že ty fotky vypadají, tak jak vypadají.

Celý rozhovor včetně videa naleznete zde.