Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Získejte hladkou a pevnou pokožku už navždy

1. června 2009 | 05:10

Celulitida trápí okolo 90 % žen, nevyhýbá se ale ani mužům. Poradit si s ní však umí specializovaná HIGH CARE CENTRA, které vás úspěšně a hlavně bez chirurgického zásahu nepěkných dolíčků zbaví.

Celulitida, která postihuje především boky, zadeček a stehna, méně častěji břicho nebo paže, není jen problémem těch, kteří mají nějaké to kilo navíc. Trápí i velmi mladé a štíhlé dívky a dokonce i sportovkyně.

 

A protože léto už klepe na dveře a s ním i čas minisukní, krátkých kalhot, triček ukazujících holé bříško a hlavně vše odhalujících bikin, je právě teď ten správný čas pro boj s pomerančovou kůží.

SLIDE STYLER - přístroj, který je určen k mechanické lymfatické drenáži a masáži břišní stěny, dodává dobrý pocit a řeší problémy s postavou. Umožňuje efektivní ošetření míst, na kterých se v tkáni nashromáždil tuk, odpady nebo tekutiny. Nevyžaduje žádné úsilí, postačí, když se jen uvolníte.
Autor: www.high-care.cz

Nejste si jistá, zda je celulitida i vaším problémem? Pak právě pro vás je tu náš malý průvodce jednotlivými stupni celulitidy.

 

1. stupeň - první příznaky v podobě pomerančové kůže jsou patrné pouze při kompresivním testu, který se provádí na části kůže tlakem dlaní směrem k sobě. Pokud se objeví náznaky nerovností a malých hrbolků, je nejvyšší čas navštívit některé z HIGH CARE CENTER.

 

2. stupeň - se projevuje drobnými nerovnostmi, nejdříve na vnější straně stehen, viditelnými bez kompresivního testu, např. při napnutí svalů, sezení na tvrdé podložce atd.

 

3. stupeň - nerovnosti jsou viditelné vždy, bez ohledu na to, zda ležíte, sedíte či stojíte.

 

4. stupeň - označují se jím hrubé projevy nerovnosti a hlavně nezvratné poškození, které se nejčastěji objevuje při neléčené celulitidě po 40. roce věku.

 

A právě v HIGH CARE CENTRECH, která naleznete po celé republice (seznam všech studií naleznete ZDE), vám nabídnou propracovaný systém celotělové péče, který je založen na nejnovějších lékařských a vědeckých výzkumech. Poradí a pomohou vám zde s péčí o problematické partie, účinně odstraní nevzhlednou celulitidu a podpoří váš jarní boj s mírnou nadváhou.

 

Díky unikátní patentované metodě s garantovanými výsledky bude vaše pokožka nejen hladší, ale i podstatně pevnější.

 


Patentovaná metoda "Diferencované ošetření celulitidy" stoji na 4 základních velice důležitých principech:

 

- pročištění a zprůchodnění zanešeného a nedostatečně fungujícího lymfatického systému,

 

- aktivaci štěpení tukových buněk na problematických partiích a odvodu zplodin metabolismu z těchto partií zprůchodněným lymfatickým systémem,

 

- zpevnění podkožního vaziva, které je nezbytně nutné pro správné fungování lymfatického systému,

- cévní gymnastice.

Tento jedinečný systém ošetření celulitidy je nabízen pouze ve specializovaných High Care Centrech a studiích.

A co je nejdůležitější? Fakt, že tato metoda je nejen účinná, ale hlavně finančně dostupná.

Více informací o přístrojích a metodách naleznete na www.high-care.cz.

KOMERČNÍ PREZENTACE

Diskuse ke článku
.
Související články