Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zázrak! Kočárek přejeli hasiči, dítě přežilo bez škrábance

Autor: INT, raj, brum - 
26. května 2009
15:15

Hororová scéna, vměstnaná jen do několika vteřin, se v úterý ráno odehrála na Masarykově náměstí v Děčíně. Kočárek s kojencem (10 dnů), který matka zaparkovala před budovou soudu, se náhle rozjel a vletěl do předního kola právě projíždějícího mohutného hasičského vozu.

Kolemjdoucím se zastavil hrůzou dech...

342271:gallery:true:true

Vše proběhlo strašně rychle. Kočárek sjel z chodníku na silnici, kde narazil do pomalu projíždějícího hasičského auta jedoucího v koloně.

„Bylo velikánské štěstí, že hasiči jeli pomalu. Kdyby se kočárek dostal pod kola vozu, mohlo to dopadnout tragicky. Nechci na to ani myslet,“ řekl jeden ze svědků nehody.

„Záchranka dítě ihned odvezla do nemocnice, podle mých informací ale nebylo zraněno,“ řekl agentuře Mediafax policejní mluvčí Ladislav Cvik. Matka ale upadla do hlubokého šoku. Není také divu. Matka dítěte šla do budovy soudu. Kočárek s dítětem zaparkovala na chodníku zřejmě špatně. Sotva se kočárek rozjel, rozběhla se za ním. Ale už ho zachytit nestihla.

Záběry od strážníků si přebrali policisté. Prověřují, zda kočárku selhaly brzdy, nebo za nehodu může nedbalost matky.

roseofnight ( 27. května 2009 21:06 )

Jen pro informaci, ta žena si nešla nakoupit, ale poprosit lidi aby jí pomohly kočárek vynést do schodů soudu. Kočárek asi není uplně nový a i když ho žena zabrzdila, rozjel se.

gogo ( 26. května 2009 21:52 )

překrucovaní faktů je úděsné .... "Kočárek přejeli hasiči, dítě přežilo bez škrábance" Kolik promile měl autor tohoto článku ??

siroky11 ( 26. května 2009 20:32 )

Hasiči ten kočárek nepřejeli, to musel být reportér opitý, když toto tvrdí. Kočárek naštěstí cisterna pouze odrazila. Kdyby ho přejela, jak tvrdí nadpis, už by nebylo co řešit!

mouse ( 26. května 2009 17:10 )

to by se kočárek dostal před auto. Člověk by myslel že takéto scénky uvidí jen v Mr. Beanovi, a on je někdo zvládne i v reálu. Ts ts.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání