V nočním baru, kam zašla na skleničku po návštěvě vinného sklípku, objektivu neunikla. Byly dvě hodiny v noci!

Vše prý vypadalo na začátek hodně erotické noci. „Seděla u stolu s nějakými kamarády. Pak jsem ji zahlédl s jedním zadaným pánem, který je odsud z Mikulova. Měli se k sobě a odcházeli ruku v ruce. Co se dalo, jsem vyfotil,“ popsal noční jiskření mezi herečkou a dalším hostem mikulovského sport-baru jeden z místních obyvatel.

Sama herečka Blesku svůj mikulovský pobyt líčí jako výlet s přáteli a pořádně se vykrucuje. „Přísahám, že jsem v Mikulově nebyla s milencem. Jela jsem tam asi po dvou a půl letech s kamarády, někteří byli ze štábu »staré« Ordinace, měla jsem vedle sebe i kostymérku ze seriálu Ulice,“ dušovala se v pondělí seriálová hvězda.

Fotogalerie
11 fotografií

„Fotili si mě za den několikrát. Na náměstí a pak i v tom baru, kam jsme se v noci stavili po návštěvě vinného sklípku. Někteří mě objali i kolem ramen. Tak jsem jim zapózovala, neposílám lidi do háje. Člověk se nechce chovat neurvale,“ vysvětlovala svou vstřícnost žena herce Čestmíra Gebouského (62), s nímž má syna Lukáše (18) a dceru Kamilu (14).

„Manžel mě zná, ví, jaká jsem, a věří mi. Spala jsem v protějším penzionu U Svatého Urbana s kamarádkou na pokoji číslo 20,“ dodala na svou obhajobu Veronika Jeníková.


Vendulko! To se dělá?!

Mimořádnou vstřícnost k bodrým Moravákům projevila herečka Veronika Jeníková (44). Když jí v baru vyjadřoval až příliš troufale své sympatie jeden z místních obyvatel Mikulova, byla více než přítulná. V hluboké noci ze soboty na neděli se mohla přesvědčit, jaký je o ni v městě vína neobyčejný zájem.

Tajemný muž v mikulovské osvěžovně ani trochu nelenil. Kouzlil lehké doteky, herečku odvážně sevřel v náruči, došlo na objetí. Pak mu představitelka Vendulky z Ordinace v růžové zahradě ochotně nastavila rty k polibku. Že by s vypitými doušky padaly zábrany?

V každém případě mladší muž slavil nečekaný úspěch. „Dnes má každý telefon v ruce a fotí. Fotila jsem se několikrát za den s lidmi, kteří se ke mně měli. Necháte se pak i vzít za rameno,“ reagovala včera Veronika Jeníková na zprávu o fotkách z mikulovského sport-baru, které hbitě pořídil čtenář Blesku.

Z fotografií je přesto patrné, že ani seriálové sestřičce Vendulce nebyl zájem cizího muže proti srsti. „Byli jsme v Mikulově na slavnostech s partou deseti lidí. Přísahám, že s žádným milencem,“ uváděla včera představitelka seriálové sestřičky či proslulé Evičky- tričko z filmu Bony a klid.

„Potkávali jsme se tam se samými skvělými lidmi. Hrála tam cimbálovka, zašli jsme do sklípku, ochutnávali dobrá vína. A pak jsme si chtěli ještě něco dát. Tak jsme se stavili na kafe a na skleničku, někteří šli spát,“ popisuje Jeníková své víkendové cesty Mikulovem, které skončily sérií snímků ulovených mobilem.

Hereččin manžel herec Čestmír Gebouský Veronice prý věří. Posezení v baru jí však nakonec zamotalo hlavu víc než moravské bílé.