Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Pozorujte, budete úspěšnější svůdníci!

Milujte se podle zvířat
23. května 2009 | 05:00

Choďte aspoň týden nebo dva například na oběd někam, kde můžete pozorovat lidi. Nechte si nějaký čas na to, abyste sledovali, jak se při vzájemném kontaktu chovají.

Sledujte ženy, jak mluví nebo jak kárají své děti. Sledujte muže, jak komunikují, a především řeč jejich těl. Sledujte, jak lidé jedí, a zkuste, zda rozpoznáte, jakou mají náladu a o čem mluví. Vezměte si s sebou kus papíru a pište si poznámky.

Abyste se do budoucna opravdu vyvarovali špatných návyků při komunikaci s druhými lidmi a momentálními negativními signály svého těla, je potřeba je nejprve správně identifi kovat. Požádejte proto někoho ze svých blízkých, aby vás při rozhovoru bedlivě sledoval a pak vám dal zpětnou vazbu.

KDYŽ MUŽ OKOUZLUJE ŽENU

Pánové pozor především na příliš upřené pohledy, zvláště když dámu neznáte! Stoprocentně ji tím zastrašíte. Počátečnímu pohledu na vybranou krasavici věnujte okolo tří vteřin. Výraz obličeje by měl být přívětivý a držení těla uvolněné. Neusmívejte se ihned při počátku navazování zrakového kontaktu. Daleko účinnější kombinace signálů je počkat s úsměvem, než dojde k výměně pohledů. A především - musíte skutečně vyjádřit svou mužskou dominanci, kterou si ale nepleťte s agresivitou! Jedním ze způsobů, jak tak nenápadně učinit, je »přivlastnit« si část místnosti nebo nábytku – jednoduše se třeba opřít. Svůdným a jasným signálem stále zůstává kovbojský postoj – Jeden nebo oba palce zahákněte za opasek s prsty směřujícími dolů tak, že rámují slabiny.

ŽENSKÉ TĚLO SVÁDÍ MUŽSKÉ

Chcete-li jako žena svést muže, zaměřte svůj pohled na muže s částečně přivřenými víčky, ale sklopte oči v okamžiku, kdy si muž vašeho pohledu povšimne! Jsou to ale také vaše nohy, které se mohou stát mocnou zbraní. Dobrá je strategie »namířeného kolena «. Posaďte se s jednou nohou složenou pod sebe, kolenem druhé nohy miřte na muže, který vás přitahuje. Muž, který má zájem o sblížení, by měl, jakmile uvidí tento zřetelný signál, okamžitě opětovat zrakový kontakt. Také viditelně propletené nohy používají profesionální svůdnice k přilákání pozornosti. Působí to dojmem vnitřního svalového napětí těla a to připomíná svalové napětí při sexuálním vzrušení. A nemluvě o starém zaručeném triku – opakovaně přehazovaná nožka přes nožku v okamžiku, kdy se objekt zájmu dívá, vás zaručeně dovede ke slastnému vítězství!

Autor: kava
Další články z kategorie