Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zemanovi seděl na klíně, po Paroubkovi hodil vejce!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: Zbyněk Schnapka, Karolina Brožová - 
20. května 2009
17:22

Ačkoliv ČSSD obviňuje z házení vajec po Jiřím Paroubkovi tzv. „modrý tým“ ODS, pravda je zřejmě jiná. Blesk.cz vypátral, že vejce hodil po šéfovi strany syn člena plzeňské ČSSD Miroslava Brabce.

A to si přitom syn David (21) ještě nedávno přivydělával na brigádě v ČSSD a jako dítě sedával Miloši Zemanovi na klíně!

Proč to tedy udělal? Davidova matka a Miroslav Brabec se v roce 1997 dramaticky rozvedli, od roku 2004 není Brabec se synem v kontaktu: „Číslo jeho mobilu nemám, pořád je mění…“ řekl vyhýbavě Blesk.cz otec. Údajně se nestýkají, syn dostává pouze alimenty.

„Včera jsem ho viděl, ale odmítl se se mnou bavit.. To víte, je mu jednadvacet…“ postěžoval si Brabec starší.

Proč to David udělal, otec nechápe: „Já nejsem zastáncem házení čehokoliv po komkoliv.“

Za odcizení otce se synem zřejmě může dramatický rozvod rodičů. Od té doby Davidova matka vykřikuje, že bude volit pravici a údajně ovlivňuje i svého syna...

simeon ( 21. května 2009 08:47 )

... tak aspoň ti diskutéři co předtím křičeli že to byla naplánovaná akce ODS teď mlží a snaží se to přehrát na nevyzrálost útočníka... co příště až se proflákne že dotyčný je momentálně student vysoké a má prostě jen o poznání vyšší vzdělání a IQ než průměrný volič levice a tudíž prostě jen chtěl vyjádřit svůj nesouhlas s politikou Paroubka? Jak jinak říct středovesmírnému duu Paroubek/Rath kteří všude jen předčítají děkovné dopisy nebo se chlubí 30% průzkumy oblíbenosti že existují i lidé kteří je nemilují? Zatím je do nich slyšet jen že kdokoliv si dovolí s nimi nesouhlasit a kdo je nevzývá za své tak je placená troska potápějící se ODS - takže zase jen lži nebo nevědomost - tedy je na místě aby se probudili a někdo jim vysvětlil jaký je opravdu názor společnosti na jejich štvavou politiku. Co si PR vymyslí potom? A ODS strašně klesla že přistoupila na jejich negativistické volební kampaně a teď se bude házet hnůj z jedné strany na druhou... nejslušnější jsou bohužel komunisté, mít lepší název, historii a program tak není co řešit. Takhle mají také smolíka. Volil jsem Zelený, už ani to neudělám, opravdu nevím kam dát svůj hlas... ale možná jen volba menšího zla (tj. kdo srazí hřebínek malému škodiči Banapartovi si zaslouží moji přízeň, holt není na výběr)

simeon ( 21. května 2009 08:36 )

Stačilo by trochu lépe číst! Teď je mu už 21 - a jak známo, do výchovy si od puberty už lidé moc mluvit nenechají ;-) (nápověda - puberta se obecně diagnostikuje cca od 12tého roku dítěte - u dívek i dříve, a trvá zhruba tři roky - u dívek opět o něco déle)

simeon ( 21. května 2009 08:32 )

Vyjadřuju svůj nesouhlas, zejména s tím že se pasujete do role vševěda který zná povahu kohokoliv a předjímáte stejně jako vedení ČSSD údajné kroky "opozice". Já bych si nedovolil říct o komkoliv jak by reagoval, ale to vy máte jistě již okoukané od vůdců... je to dost kulturní, nebo i na slušných větách se dá jízlivě něco vypíchnout?

simeon ( 21. května 2009 08:29 )

tak to už je vrchol blbosti páně Tvrdíka: "Od té doby Davidova matka vykřikuje, že bude volit pravici a údajně ovlivňuje i svého syna..." Když se provalí že to nebyl předem placený komplot přisluhovačů Topola, tak vylezou s takovýmhle z prstu vycucaným souvětím... vrchol trapnosti a neoriginality

bondzlomu ( 21. května 2009 06:32 )

Za komunismu u nás opustilo tuto zemi mnoho lidí kterým ani nešlo o život ani o peníze. Chtěli třeba jen vykonávat svou práci a žít ve svobodné zemi.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa