Vedle Hůlky se v posledních měsících objevovalo více kolegyň z divadla – od Moniky Absolonové po Kamilu Nývltovou. Nyní ho ale definitivně uhranula drobounká Šárka, která se vedle něj objevovala na divadelních prknech už delší dobu. „Po dlouhé době jde opravdu o vztah. Potvrzuji vám to jako prvním,“ svěřil Blesku rozněžnělým hlasem Hůlka.

Více o vztahu Hůlky a Vaňkové čtěte ZDE!

Čím si ho Šárka získala? O podrobnostech zatím mluvit nechce. Lze jen spekulovat o tom, že svou kočičí přítulností, ale zároveň i tím, že s ním dokáže držet krok i v pařbách. Ačkoli je Šárka velmi mladá, muži ji všeobecně vychvalovali už od dob, kdy jako sedmnáctiletá soutěžila v SuperStar.

Fotogalerie
5 fotografií

Šárka v neděli s Danem oslavovala jeho 1000. představení v roli Draculy. Vinula se k němu a neprotestovala ani proti výletům na čerstvý vzduch za účelem Danovy přiznané náklonnosti ke kouření jointů. Hodinu od hodiny byly jejich vzájemné dotyky důvěrnější. Společně i odjížděli do Jevan, kde má zpěvák domek. V úterý už přišli na křest kapely Poste Restante jejich muzikálového kolegy Martina Pošty jako pár a nijak se tím netajili.

Blesk.cz získal také vyjádření kamaráda Hůlky Pavla Novotného, který má též velmi blízko k Šárce Vaňkové: "Vždy jsem Šárce přál, aby našla pořádného chlapa a to se jí teď s dvoumetrovým Danem podařilo. Danovi přeji, aby se mu Šárku podařilo uhlídat, měl by si na ni pořídit pořádný řetěz. Myslím si totiž, že se ještě zcela nevyrovnala s rozchodem se svým posledním partnerem Jakubem Vytáčkem, takže bude mít Dan velké problémy ji uhlídat. Ale přál bych si, aby jim to vydrželo. A jestli to dojde až ke svatbě, tak slibuji, že tam zazpívám," sdělil Blesk.cz "Fracek" Pavel Novotný.