V roce 2008, když byla sláva jeho 'manželského projektu' na samém vrcholu, stihl Vašek koupit byt v luxusní části pražských Hlubočep. Jak Blesk.cz zjistil, dcera 'lidového zpěváka' Vaška v bytě žije spolu se svým manželem jako paní Gutierezová.

Vašek se odmítl k bytu v Hlubočepích vyjádřit. "Odmítám to jakkoliv komentovat," prohlásil stroze zpěvák, který o svém majetku nerad mluví.

Od své první manželky Jiřiny (55) odešel Vašek po třiceti letech manželství a má s ní kromě dcery Lucie i syna Davida (32).

Fotogalerie
5 fotografií

V těsné blízkosti honosné novostavby je i dům, ve kterém mají své apartmány české missky. Podle informací námi osloveného realitního makléře se cena nového bytu 3+1 v této lokalitě pohybuje nejméně okolo pěti milionů korun! "Jedná se o hodně luxusní lokalitu a byty tam rozhodně patří mezi třídu, kterou si nemůže dovolit úplně každý," řekl nám makléř o místě, kde Vaškova dcera bydlí.

Nyní, když se impérium Evy a Vaška hroutí jako domeček z karet, restaurace s penzionem na Blanensku zeje prázdnotou a kvůli nedostatečnému zájmu se dokonce musely zrušit hned dva ze tří naplánovaných koncertů pod Řípem, není Eva z tohoto Vaškova velkorysého daru zřejmě právě nadšená. Pokud o něm vůbec ví…