Modelka vlastním jménem Katie Price mučila svého muže čtyřměsíčním celibátem, který mimo jiné přispěl k jejich nedávnému rozchodu. Teď se ho pokouší dostat zpátky sliby o ložnicové magii. Zpěvák Peter Andre (36) však zatím statečně odolává.

„Katie ho doslova bombarduje esemeskami, ale on ještě ani na jednu z nich neodpověděl,“ řekl britským médiím Andreho přítel. „Zkouší se ho dostat zpátky, ale on o tom v tuhle chvíli nechce ani slyšet,“ dodal.

„Teď toho lituje, že Petera v posteli odmítala. A právě na sex se to nyní pokouší uhrát. Dělá mu neuvěřitelné návrhy,“ prozradil dále zdroj.

Dvojice oznámila rozpad jejich manželství po třech a půl letech manželství minulé pondělí. Posledním hřebíčkem do rakve byly pro jejich skřípající manželství fotky, na kterých byla Jordan zachycená ve vyzývavých pózách s Andrew Gouldem (28). Fešácký cvičitel koní ovšem tvrdí, že nejde o nic víc než o přátelství.

„Katie zpytuje své svědomí. Ví, že šlápla vedle, a doprošuje se, aby ji Peter vzal na milost,“ řekl známý hvězdného páru. „Řekla mu, že se sama potrestala a prosí ho, aby jí dal ještě jednu šanci.“

Peter se ze všeho vzpamatovává v jejich milionové residenci na Kypru.