Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Pokutu za stáhnutí pejska zaplatil a do vězení nejde!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: sč - 
16. května 2009
06:19

Zabil a stáhl pejska svého známého! Bývalému řezníkovi Josefu J. (65) za týrání zvířete hrozilo čtyřměsíční vězení. To v případě, že by neuhradil soudu pokutu 50 tisíc.

V závěru týdne, kdy Blesk o kauze informoval, již ale vše zaplatil. „Manžel zaplatil! Jsme důchodci, je to pro nás dost. Je to už rok, co kvůli psovi trpí. Přitom to byl toulavý pes,“ řekla rozčileně Blesku manželka odsouzeného. „Muž nikdy nic neudělal zlého, všem se vždy snažil jen vyhovět. Teď se stále vytahuje zloba. Chceme mít už od všeho pokoj,“ dodala. Josef J. loni na jaře přilákal domů psa Filipa. Byl to však miláček jeho dlouholetého známého z obce. Zabil ho a stáhl z kůže. V takovém stavu Filipa majitel našel u bývalého kamaráda v dílně. „Byl to šok. Nemohl jsem se z toho vzpamatovat,“ komentuje to majitel.

gogo ( 16. května 2009 23:01 )

Mně je o několik generací více ....

gogo ( 16. května 2009 18:26 )

Zdravím singhaju a bohouška ! Nejsem volič ČSSD ani KSČ, ale jen jsem neztratil paměť a soudnost. To je vše. Anonymně urážet není žádné hrdinství. Raději argumentujte... Ale zpět ke zvířatům. Ujal jsem se za život již řady psů po bestiálních majitelích. Jednoho dokonce s řetězem zarostlým do hnisající rány na krku. Myslím si, že kdyby jste měli mé zkušenosti se zvířaty, přemýšleli by jste jinak.... Přeji vám hezký den.

bohumil ( 16. května 2009 10:25 )

O dítěti napíšete - děcko a o psovi - pejsek

bohumil ( 16. května 2009 08:47 )

debilní - za smrt zvířete - vraždu - je potřeba vykynožit tebe nejdříve. Ty jsi magor ...

gogo ( 16. května 2009 07:47 )

protože bych pak do vězení šel já. Za trestný čin vážného ublížení na zdraví ... To není člověk. To je zrůda.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání