"Lístky na pátek a neděli se špatně prodávaly. Kdybych koncerty nezrušil, hrozil by celkový prodělek. Takto očekáváme aspoň mírný zisk," potvrdil pro Blesk.cz hlavní pořadatel a televizní bavič Petr Novotný, který do akce údajně investoval 10 milionů korun.

Přitom ještě na konci dubna v online rozhovoru se čtenáři Blesk.cz teleshoppingová dvojice Eva a Vašek prohlašovala, že má koncerty vyprodané na dva roky dopředu. Jenže ouha! Zájem o jejich koncerty očividně menší, než se čekalo.

Zrušeny už byly hned dva ze tří koncertů, plánovaných v Krabčicích u Řípu! Jak se zdá, měl producent Evy a Vaška, bavič Petr Novotný, pořádně 'velké oči'! Tomu napovídá i pro koncert speciálně objednaná letecká linka z Ostravy a Brna, s přistáním na letišti v Roudnici nad Labem.

Co na to Eva a Vašek? "Já to neprožívám a nemrzí mě to. Koncerty pořádá pan Novotný a my jsme jen účinkující," řekl pro Blesk.cz Vašek Ševčík. "Těším se, že si zazpíváme s obyčejnými lidmi. Kolik jich tam bude, není až tak podstatné. My jen zpíváme a hrajeme, nejsme žádní umělci," dodal skromně.

Lidé, kteří si již lístky koupili, podle pořadatele akce Petra Novotného o nic nepřijdou a vstupenky na zrušený páteční a nedělní koncert budou jim budou platit na koncert v sobotu.

Příznivci dvojice, kteří si vzali v pátek dovolenou a chystali se na k Řípu třeba až z Ostravy, mají ale stejně smůlu. Pokud nepřijedou v sobotu, čeká je místo očekávané zábavy a zpívání lidových písní už jen čekání na vrácení peněz za koupené lístky.

Fotogalerie
2 fotografie


Eva a Vašek: Rozvedla ho a teď sedí na milionech! Čtěte ZDE.

Eva a Vašek: Pracujeme na dalším dítěti! Více ZDE.